Cruise met Carnival Cruise Line

Algemene informatie
Choose Fun! Daar draait het allemaal om bij de Carnival Cruise Line. Hou je van actieve vakanties, flitsende shows, uitgebreide buffetmaaltijden, spelletjes, muziek van deze tijd en feesten tot in de vroege ochtend, dan is Carnival de juiste keuze. Zowel ’s avonds als ook overdag worden er volop programma’s, evenementen, wedstrijden, shows en andere activiteiten gepland. Overal komt de gezelligheid je tegemoet en er is altijd iets te beleven aan boord van een Carnival schip; maar heeft u geen zin, kunt u ook wegdromen op één van de vele ligbedden op het dek.
De officieren zijn overwegend Italiaans en de sfeer aan boord is informeel.

 

 

 

Carnival Dream Cruiseschip Cruise

 

Bestemmingen
Carnival vaart voornamelijk in het Caribisch gebied, Mexico en de Bahama’s met cruises van verschillende lengtes. In de Bahama’s zijn er al cruises vanaf 3 dagen! Dit kunt u optimaal combineren met een week Florida!

Wat u misschien niet weet is dat Carnival ook beschikt over magische “Fun Ship” cruises op de Hawaïaanse eilanden, Alaska, Zuid-Amerika, Europa en nog veel meer. Stuk voor stuk een geweldige ervaring voor een ongelooflijke prijs/ kwaliteit.

Accommodatie (Hutten)
Aan boord vindt u op de wat oudere schepen meer binnen-hutten dan hutten met balkon. De standaardhutten zijn van alle comfort voorzien zoals radio, tv en douche. Op de nieuwste schepen zijn een stuk meer hutten met balkon.

Culinair
Er is een main Dining restaurant te vinden op de schepen, hier kunt u gebruik maken van een vaste dinerzitting of de vrije zitting. Daarnaast zijn er vele specialiteiten restaurants aan boord. Hiervoor moet u wel een toeslag betalen.

CHOOSE FUN

 

Kinderen
Er is een kinderprogramma van 2 tot 17 jaar. Voor de diverse leeftijden zijn er verschillende ruimtes waar activiteiten plaatsvinden. Er is genoeg keuze voor de kinderen, zo komt er op het nieuwe schip de Mardi Grass een heuse achtbaan! Er is een midgetgolf parcours en de Skycours (survival parcours) mag ook niet ontbreken. Carnival hanteert geen speciale tarieven voor kinderen.

Activiteiten & Entertainment
Cruisen betekent ontspanning. Het enige waar u als gast over hoeft na te denken, is wat u de hele dag én nacht gaat doen. Neem bijvoorbeeld de Carnival Liberty. Er zijn 22 bars en lounges op het schip. Plus een casino met tientallen speeltafels en gokkasten. Niet te vergeten de Las Vegas style shows in het Venetian Palace en de Piano bar waar de pianist verzoeknummers speelt en zingt. Als de laatste gasten na een nacht feesten een rondje over het schip lopen, zijn de vroege vogels alweer actief op het fitnessdek of nemen een verfrissende duik in een van de zwembaden of relaxen in een jacuzzi.

Met Carnival heeft u meer plezier op de wal dan ooit tevoren. Inmiddels weet u dat er geen tekort is aan leuke activiteiten aan boord van de schepen. Maar hoe haalt u het meeste uit uw tijd aan de wal? Van ontspannende tot actieve excursies, Carnival Cruise Line kan alles voor u verzorgen om op de beste manier uw favoriete bestemming te ontdekken.

Insider tip
Frisdranken zijn niet opgenomen, dus als u of uw kinderen (of echtgenoot) veel frisdrank drinken, kies voor de all-you-can-drink “Fountain Fun”-kaart. Carnival werkt met een flexibel prijssysteem. Dit houdt in hoe meer hutten er nog beschikbaar zijn, des te voordeliger is de cruise. Vroeg boeken is dan ook vaak voordeliger.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan