Cruise met Disney Cruise Line

Algemene informatie
Aan boord van de Disney Cruise Line schepen geniet u van een ruim en luxe cruiseschip vol met de unieke magie van Disney. Het hele gezin zal onder de indruk zijn van het spectaculaire Disney entertainment.
Zijn uw kinderen en u fan van Disney? Dan gaat u aan boord van één van de Disney cruiseschepen de tijd van uw leven tegemoet. Aan boord vele extra’s zoals ontmoetingen met de Disney Figuren. Spannende speurtochten voor de kinderen en uitbundige shows.
De Disney Figuren verzorgen talloze onvergetelijke momenten. U hebt alle gelegenheid om met Mickey, Pluto en alle andere Disney Figuren op de foto te gaan.

 

Schepen

 

 

De schepen zijn uitgerust met de modernste faciliteiten zoals u van deze rederij mag verwachten. Op ieder schip zijn verschillende zwembaden aan boord, Mickey’s Pool met glijbanen en Goofy’s Pool met een groot tv-scherm. Ook mogen een uitgebreide Spa, cruise winkels, een theater en 3-D bioscoop niet ontbreken. Alles is goed georganiseerd en de Crew Members zijn zeer vriendelijk en dienstverlenend. Ze zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke vakantie te laten ervaren.

 

 

 

Bestemmingen
Er zijn verschillende cruises naar de Caribbean en Bahama’s, maar ook varen deze schepen in de Middellandse Zee en Oostzee.

Wanneer u vaart naar de Bahama’s dan heeft u kans om het eigen privé-eilandparadijs van de maatschappij te bezoeken. Op Disney Castaway Cay kunt u genieten van een heerlijke dag op het strand. Uw lunch wordt klaar gemaakt op het strand zodat u onbezorgd kunt genieten!

Accommodatie (hutten)
De hutten zijn van alle gemakken en luxe voorzien. U kunt kiezen uit een binnen- buiten of balkonhut.
Er zijn speciale “deluxe familie” hutten. Hier heeft u een aparte badkamer en heeft u iets meer privacy in uw hut.

Culinair
Geniet van verschillende gethematiseerde restaurants vol entertainment, Disney Figuren, innovatie en decors. Ontdek de magie van Disney animaties in het unieke Animator’s Palate, ontmoet je Superhelden in Worlds of Marvel voor een eetervaring van epische proporties, en proef de voortreffelijke Italiaanse keuken in Palo, een chique adult-only restaurant. Met Disney’s Rotational Dining kun je elke avond een ander restaurant uitproberen, met dezelfde bediening op elke locatie die je voorkeuren leren kennen.

 

Kinderen
Voor iedere leeftijdscategorie is er een speciale kidsclub aan boord. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar zijn er speciale kidsclubs waarin ze worden meegenomen in de werelden van MARVEL, Star Wars™, Disney en Pixar in unieke gethematiseerde speelgebieden en hoogtechnologische, interactieve activiteiten in Disney’s Oceaneer Club en Disney’s Oceaneer Lab. Er zijn ook tal van activiteiten met o.a. Disney Figuren. Tieners relaxen in hun eigen exclusieve hangouts, Edge (11 t/m 14 jaar) en Vibe (14 t/m 17 jaar), met de nieuwste muziek, videogames en films. Ook hebben ze een eigen zonnedek op sommige schepen.

Activiteiten & Entertainment
Terwijl kinderen een wereld vol magie ontdekken, kun jij lekker ontspannen in je eigen adult-only zones. Zo is er een speciale adult-only pool, diverse bars en lounges en Vista Spa, Signals, Cove Café, Skyline en Star Wars: Hyperspace Lounge.

Waar moeten we beginnen met het entertainment aan boord? Bij het inchecken wordt u al opgewacht door Disney Figuren. U kunt dineren met de verschillende Disney Figuren. Tijdens de shows zijn er bekende Disney musicals te zien in het theater. Het spectaculaire Pirate Night mag u niet missen, met een vuurwerkshow als finale!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan