Disney Fantasy

 

Cruiseschip-Disney Fantasy-Disney Cruise Line-Waterglijbaan

Klaar voor de betovering?

Disney Fantasy was het vierde schip dat toetrad tot de groeiende Disney Cruise Line vloot. Ze is het zusterschip van de Disney Dream. Het schip van 128.000 ton is één van de grootste van de vloot en heeft een maximum van 4.000 passagiers. Zoals bij alle Disney Cruise Line schepen, lijkt haar ontwerp op een klassieke 20e-eeuwse stijl in gedachten gecombineerd met de modernste technologie en moderne innovaties.

Disney Fantasy is ontworpen om elegante stijl te combineren met familiecruises die voorop lopen in wat ze te bieden hebben. Met de gebruikelijke fantastische Disney entertainment en ongedwongen sfeer vermengd met ontspanning en glamoureuze formele avonden, zorgt Disney Fantasy voor een magische vakantie.

Faciliteiten

Ga in de AquaDuck, de allereerste waterachtbaan op zee, terwijl Donald’s Pool zowel ouders als kinderen bedient, zodat het hele gezin kan afkoelen en nieuwe vrienden kan maken aan boord. Mickey’s Pool is het kinderzwembad van het schip – slecht 60 cm diep en is ontworpen voor jonge kinderen. Het Quiet Cove Pool is gereserveerd voor volwassenen om een ​​rustig toevluchtsoord aan boord te bieden en bestaat uit een groot zwembad met een gestroomlijnd ontwerp met 3 cirkels.

Als je een paar sporten wilt uitproberen, ga dan naar Wilde World of Sports Deck voor minigolf, sjoelen, tafeltennis, basketbal en voetbal. Gebruik de virtuele sportsimulators om deel te nemen aan een aantal van uw favoriete sportactiviteiten zoals hockey en honkbal, maar hiervoor geldt een toeslag.

Culinair

Zoals bij alle Disney Cruise Line schepen, is er een fantastische selectie aan eetgelegenheden aan boord. Er zijn drie grote restaurants, plus restaurants exclusief voor volwassenen. Er is ook het buffet waar de hele dag eten wordt geserveerd en er is een grote selectie aan snelle restaurants.

Drie grote restaurants – Animator’s Palate, Enchanted Garden en Royal Court

  • Cabanas – buffetrestaurant waar u zowel binnen als buiten kunt dineren
  • Flo’s Cafe – voor een snelle pitstop
  • Frozone Treats & Eye Scream Treats – voor een ijsje of smoothie
  • Palo – Italiaans restaurant voor volwassenen (tegen betaling)
  • Remy – Frans geïnspireerd restaurant voor volwassenen (tegen betaling)

 

Cruiseschip-Disney Fantasy-Disney Cruise Line-Restaurant Enchanted Garden

Entertainment

Disney Fantasy biedt een fantastisch scala aan entertainment aan boord. Met het gebruikelijke Walt Disney Theatre met shows in Broadway-stijl en het Buena Vista Theatre met de eerste vertoningen en 3D-vertoningen van de nieuwste Disney films, is er gegarandeerd een show die het hele gezin fantastisch vindt. Met in de hoofdrol uw favoriete Disney Figuren organiseert de Disney Cruise Line ook een scala aan feestjes op het dek, waaronder een Sailing Away Deck Party.

Daarnaast zijn er verschillende bars en lounges verspreid over het schip, dus kies u favoriete plek, leun achterover en geniet van een ontspannend drankje.

© 2024 Disney. Alle rechten gereserveerd. Scheepsregistratie: De Bahama’s.

 

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan