Cruise met Hapag Lloyd Cruises

Hapag-Lloyd Cruises is een ultra deluxe 6 sterren cruiserederij met twee verschillende cruisevormen.
Met een gedeelte van de Hap vloot vaart de rederij met de expeditie schepen vmet maximaal 200 gasten en de overige schepen varen kleinschalig met met maximaal 500 gasten naar de mooiste bestemmingen in de wereld.

Hapag-Lloyd biedt u de hoogst mogelijk standaard met service op detailniveau.

Hapag Lloyd mocht al heel wat onderscheidingen ontvangen waaronder “beste cruiseschip ter wereld”.
Een onderscheiding die zowel de EUROPA (al meer dan 15 keer) als de EUROPA 2 heeft ontvangen.

Schepen
De vijf relatief kleine cruiseschepen beschikken ieder over een eigen karakter en bieden 5 sterren-plus service. Geen enkele andere cruiserederij kan zich meten met Hapag-Lloyd Cruises. De crew aan boord doet er alles aan om uw dromen te laten uitkomen. Captain Cruise is trots u dit prachtige unieke product te mogen aanbieden.

Bestemmingen
De rederij heeft haar schepen varen in Europa, Oostzee, Caribbean, Australië & Fiji , Alaska, Zuid Amerika en Canarische Eilanden. Tijdens de cruises bezoeken ze de meest mooie plekjes, omdat het kleinere schepen zijn komen ze op de bijzondere plekken.
Wanneer u vaart met de expeditie schepen kunt u aan wal met de kleine zodiacs, om zo zelf deel uit te maken van de prachtige natuur bij o.a. Groenland, Antarctica en het Amazonegebied.

Activiteiten & Entertainment
Verwacht geen uitbundige shows bij Hapag-Lloyd Cruises. Alles is ingetogen, maar wel van ongekend hoog niveau. Op de beide Europa cruiseschepen een 1e klas cultureel programma met lezingen en films. ’s Avonds in de barlounge populaire dansmuziek, in het theater Musical-Gala’s en Big Band Jazz. De Ocean Spa is beroemd en de fitness is van alle mogelijke moderne apparatuur voorzien.

Op de beide expeditie schepen heerst een sportieve en avontuurlijke sfeer. De verzameling boeken in de bibliotheek is zeer groot. Interessante lezingen over het natuurgebied dat de volgende ochtend zal worden bezocht. Vanzelfsprekend is er een (kleine) bar. Het eten is uitstekend. De whirlpool, sauna en fitnessroom zijn comfortabel. Mountainbikes en snorkelsets zijn tot ieders beschikking.

Aan boord van de Europa-schepen zult u louter de bovenlaag van de wereldbevolking ontmoeten. Boeiende mensen met een brede interesse en ruime financiële middelen. Omdat er slechts 400 passagiers aan boord zijn, hebben veel passagiers plezierig contact met elkaar.

Aan boord van de Expeditie-schepen treft u vanzelfsprekend avontuurlijke mensen, die fit genoeg zijn om in een kleine Zodiac aan land te gaan voor een expeditie te voet. Zij hebben allen een bovenmatig interesse voor natuur en cultuur.
Hapag-Lloyd Cruises zorgt voor ‘once in a lifetime’-ervaringen, die stiekem door vaste klanten keer op keer genoten worden. Heeft u eenmaal gecruiset met Hapag-Lloyd Cruises, dan wilt u nooit anders meer dan cruisen met Hapag-Lloyd Cruises.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan