Havens

Wilt u meer informatie over de havens die u bezoekt tijdens uw cruise? Hier kunt u de haven opzoeken die u gaat bezoeken tijdens uw cruisevakantie. Zo bent u goed voorbereid voordat u in de haven aankomt en weet u wat de verschillende mogelijkheden zijn!

Er zijn excursies te boeken via de rederijen. U gaat er met een groep passagiers op uit. Van te voren kunt u deze excursies boeken. Het schip zal ten alle tijden wachten wanneer de excursie te laat terug is. En zo heeft u de zekerheid, dat u het schip niet mist.

Daarnaast zijn er in de meeste havens taxi’s, scooters, en lokale vervoersmiddelen die u naar de mooiste plekjes brengen. Daarnaast zijn er vaak lokale tours beschikbaar. In vele havens is het ook mogelijk om een auto te huren en zelf erop uit te trekken! Plan altijd genoeg tijd in om terug te komen bij het schip.

Uitgelichte havens

Uitgelichte havens die populair zijn onder onze klanten.

Miami-Haven-Florida

Miami

Beach | Ocean drive | Sunshine State In Miami staat veel in het teken van cruisen. De cruisehaven is zeer groot en de cruiseterminal indrukwekkend.
Lees meer
BCN-Park-Guell-HAL.

Barcelona

Ramblas | Gaudi | Sagrada Familia Barcelona is een grote havenstad in het zonnige Spanje. De stad biedt alles wat een mens zich maar kan wensen.
Lees meer
Singapore-gardens-by-the-bay

Singapore

Little India | Chinatown | Merlion Park Singapore is één van de meest vooruitstrevende en schoonste steden in het Verre Oosten.
Lees meer
Bekijk alle bestemmingen


Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan