Havila Polaris

Ontdek de Noorse kust met Havila Polaris

Havila Polaris is een Noorse kustcruiseferry. Het schip vaart het hele jaar langs de Noorse fjorden via de route Bergen – Kirkenes en stopt in maar liefst 34 havens.

Ze vaart samen met zusterschepen Havila Castor en Havila Capella dezelfde route.

Geniet van het indrukwekkende uitzicht van de Noorse fjorden als u mee vaart op deze cruise. Naast dat u de schoonheid van de natuur vanaf het schip kunt bekijken, kunt u er tijdens een excursie ook zelf doorheen wandelen of kajakken.

Aan boord van de Havila Polaris kunnen 640 passagiers mee varen in 179 ruime binnen- of buitenhutten. Het schip is erg modern en milieuvriendelijk doordat het aangedreven wordt door een nieuw soort technologie. Het schip is in staat om vier uur zonder geluid en uitstoot te varen. Ook is er nagedacht over het interieur, door het gebruik van neutrale tinten weerspiegelt dit het Noorse landschap.

Naast het bekijken van de natuur kunt u ook gebruik maken van de fitnessruimtes aan boord of kunt u heerlijk ontspannen in een van de sauna’s of jacuzzi’s.

Culinair genieten aan boord van Polaris

  • Havrand – Is het hoofdrestaurant op het schip. U kunt hier ontbijten, lunchen en dineren. Havrand biedt gerechten uit verschillende kuststreken waar het schip doorheen vaart.
  • Hildring – Een fine dining restaurant. U kunt hier ontbijten en dineren. Hildring biedt zeevruchten aan uit de wateren waar het schip doorheen vaart.
  • Havly – Een café. U kunt hier lunchen, dineren, snacks halen en koffie met gebak eten. Havly biedt eenvoudig maar goed en smakelijk eten.

Entertainment aan boord van Polaris

Polaris heeft twee fitnessruimtes waar u tijdens het sporten uitzicht heeft op zee. Daarnaast staan er op het buitenterras twee jacuzzi’s waar ook ligstoelen te vinden zijn.
Vanaf het dek heeft u uitzicht op de Noorse kustlijn en als u geluk heeft kunt u het noorderlicht zien.

Daarnaast zijn er verschillende excursies te boeken. Zoals kajakken in Allesund, naar het Atlanterhavsparken aquarium gaan of verschillende wandelroutes volgen door het indrukwekkende berglandschap.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan