MSC Preziosa

Een modern schip, met vele faciliteiten

MSC Preziosa werd in 2013 in Marseille gedoopt en is een schip van 139.000 ton. Het is het zusterschip van MSC Splendida, MSC Divina en MSC Fantasia. Het schip biedt tal van nieuwe faciliteiten van MSC Cruises waaronder de exclusieve MSC Yacht Club en het populaire Sacramento Tex Mex Restaurant. Samen met de opwindende routes, het entertainment aan boord en de comfortabele hutten zorgt dit voor een buitengewone ervaring!

Voor degenen die op zoek zijn naar een extra speciale cruise met een vleugje luxe is de MSC Yacht Club een uitstekende keuze. Gasten die op dit niveau cruisen genieten van een fantastisch scala aan extra voordelen waaronder all-inclusive eten en drinken, een 24-uurs butler- en conciërgeservice, exclusieve restaurants en open dineren.

Bovendien hebben ze volledige toegang tot exclusieve ruimtes zoals The One Sun Deck en Top Sail Lounge waar ze kunnen genieten van panoramisch uitzicht, een stijlvol restaurant, een privézwembad en whirlpools. Passagiers van de Yacht Club hebben zelfs de mogelijkheid om op maat gemaakte kustexcursies te regelen en privéwinkelmogelijkheden te verkennen.

Bekijk alle cruises

Ervaar de voortreffelijke restaurants

Aan boord van MSC Preziosa kunt u genieten van de heerlijke mediterrane smaken evenals een scala aan internationale gerechten die de brede aantrekkingskracht van MSC weerspiegelen. De keuken en dinerervaring aan boord bieden een verscheidenheid aan opties voor gasten.

Het schip beschikt over een ruim hoofdrestaurant waar traditionele mediterrane gerechten worden geserveerd, variërend van Italiaanse vleesgerechten tot versgebakken brood en verfijnde internationale gerechten. Daarnaast is er een buffetrestaurant dat geopend is voor ontbijt, lunch en diner. Gasten hebben de mogelijkheid om tussen 06.00 en 02.00 uur binnen te lopen en te genieten van een smakelijke maaltijd of snack.

  • Butcher’s Cut
  • La Locanda
  • Le Palmeraie
  • L’Arabesque Panoramic Restaurant
  • The Golden Lobster
  • Galaxy Kaito

Shows & entertainment

Aan boord van de MSC Preziosa is er een uitgebreid scala aan entertainmentopties die de kenmerkende stijl van MSC weerspiegelen, variërend van bruisende shows in het theater tot de intieme en ontspannen sfeer van de exclusieve Top Sail Lounge in de Yacht Club.

Daarnaast zijn er verschillende bars en lounges aan boord van de MSC Preziosa elk met een uniek thema. U kunt genieten van de sfeer van de Gold Jazz Bar waar jazzmuziek en zeldzame whisky’s, cognac en oude grappa worden geserveerd. Deze locaties bieden een diverse en boeiende ervaring voor gasten.

Cruiseschip-MSC Preziosa-MSC Cruises-Bowling

 

 

 

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan