Cruise met Oceania Cruises

Algemene informatie
Oceania Cruises heeft op zeer korte tijd een ongelooflijke indruk gemaakt bij fervente cruisers. De rederij bestaat sinds 2004 en behoort al tot de top! U stapt in een wereld van elegantie, klasse en luxe, maar met een informele sfeer.
Uw cruisevakantie met Oceania Cruises is zeer compleet, zo zijn alle non-alcoholische dranken reeds inbegrepen. Uw zult niet alleen de mooiste plekjes van de wereld zien, maar zult ook smakelijk verrast worden in één van de restaurants.

 

Schepen
De Insignia, Regatta, Nautica en Sirena (voormalige Renaissance-schepen) zijn middelgroot en een must voor wie een uitstekende keuken en een uitmuntende, gepersonaliseerde service op prijs stelt! Hier zijn maximaal 684 passagiers te vinden aan boord. De Sirena is sinds 2016 aan de vloot toegevoegd. Het schip was oorspronkelijk gebouwd voor Princess Cruises, maar na een verbouwing van $40 miljoen dollar past ze tussen haar zusterschepen.

Ook bij de iets grotere boutique cruiseschepen Marina en Riviera is er niets aan het toeval overgelaten. Voor de decoratie van de hutten is advies ingewonnen bij Ralph Lauren en topchef Jacques Pépin heeft er zijn eigen restaurant. Overigens is dat maar één van de 8 restaurants aan boord en dat voor slechts max. 1258 passagiers. Per cruise kunt u in maar liefst vier specialiteitenrestaurants zonder toeslag dineren. Stijlvol klassiek en vooral een prettig ‘huiselijke’ sfeer zijn het resultaat van een doordacht bouwplan met veel aandacht voor detail. Aan boord vind u veelal echtparen van middelbare leeftijd.

 

Bestemmingen
Gaat u op ontdekkingsreis naar Zuid-Amerika, of bezoekt u de pareltjes van de Caribbean? Of bekijkt u de mooie natuur in Alaska of Noord Amerika?

Daarnaast hebben de schepen ook verschillende Trans-Atlantische cruises! Blijft u liever dichtbij huis? Dan zijn er ook cruises in Europa.

Bijzondere plekken zoals Azië, Australië, en Nieuw-Zeeland zijn populaire bestemmingen.

 

Accommodatie (Hutten)
De hutten zijn van alle gemakken voorzien. Alle hutten hebben een Ultra Tranquility bed. U zult heerlijk slapen op deze heerlijke matrassen. Daarnaast kunt u in uw hut altijd genieten van 24-uur roomservice zonder extra kosten!

Culinair
Aan boord worden uw smaakpupillen ook geïnspireerd! Bij Oceania begint de dag altijd goed! U kunt heerlijk ontbijten in het buffetrestaurant, maar de ochtend begint pas écht goed in de Grand Dining Room. Onder het genot van (klassieke) muziek wordt hier een ’à la carte’ ontbijt geserveerd. Naast de pannenkoeken, omeletten en vers fruit vindt u op het menu ook speciale gerechten voor gasten die op de calorieën letten. Na het ontbijt rustig uw krant lezen onder het genot van een cappuccino in de Horizons Lounge.
Aan het eind van de dag treft u immer een gezellig samenzijn tijdens de fameuze Oceania High Tea. Obers met witte handschoenen aan duwen dubbeldeks karren die vol staan met de heerlijkste taarten, versgebakken koekjes en sandwiches. En thee natuurlijk…
In de avond kunt u kiezen uit vier restaurants waarbij meesterkok Jacques Pépin het diner een duidelijk Frans tintje heeft meegegeven. En mocht dit alles nog niet naar uw zin zijn, dan bent u elke avond welkom in de Terrace Café voor Tapas on the Terrace om vervolgens een gokje te wagen in het casino, een show bij te wonen in de lounge, een afzakkertje te nemen in de Martini Bar of te swingen in de Horizons Bar.

YOUR WORLD, YOUR WAY

 

Kinderen
Vanaf 6 maanden zijn de kinderen welkom aan boord van de schepen. Wel belangrijk, de schepen zijn er niet op uitgerust. Er zijn geen kinderfaciliteiten aan boord.

Activiteiten & Entertainment
Oceania Cruises staat voor rust en ontspanning. Het schip beschikt over alle faciliteiten om het u naar de zin te maken. Er is een prachtig teakhouten zonnedek, een zwembad en jacuzzi. Een zeer uitgebreide lichaamsverzorgingsprogramma, het zogenoemde “World-Class Oceania Spa” die een genot is voor lichaam en geest. In het schoonheidssalon kunt u zich laten verwennen met een heerlijke aroma-therapy massage of een exotisch “hot stone treatment”.
Daarnaast is er natuurlijk ook een fitnessruimte aan boord, die voorzien is van de nieuwste toestellen. Verder is er ook een aerobic-ruimte, waar u ook privé-les kunt volgen. Ook zijn er wijnproeverijen van zeldzame vintage wijnen of stimulerende lezingen. Een grote troef bij Oceania Cruises zijn de “open-seatings”, waarbij u zelf kan beslissen waar en wanneer u aan tafel gaat. Op deze manier geeft Oceania Cruises zijn passagiers de vrijheid om alles op hun eigen ontspannen vakantietempo te doen.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan