Cruise met Royal Caribbean International

Algemene informatie
Royal Caribbean is dé cruiselijn die zorgt voor het grote “Wow” gevoel met haar Flowrider-simulator, klimwanden, golfbanen, bubbelbaden met glazen wanden die half boven zee hangen, heuse schaatsbanen en andere innovatieve voorzieningen. Tegenwoordig kun je zelfs skydiven aan boord! Niets is te gek bij deze rederij om haar actieve cruisepassagiers te vermaken.

Royal Caribbean International weet als geen ander hoe je een groot publiek telkens weer verrast. Zowel Amerikanen als Europeanen voelen zich helemaal thuis in de elegante, kleurrijke interieurs, de enorme hotellobby’s en de comfortabele hutten. Een Royal Caribbean cruise-ervaring is als een geoliede machine die onverminderd populair blijft bij een heel groot publiek. Nooit ordinair, niet té chique en altijd tot in de puntjes verzorgd.

 

 

Een breed publiek wordt aangesproken door de formule van Royal Caribbean International. De gemiddelde leeftijd is een stuk lager dan het ouderwetse beeld dat velen nog van cruisen hebben. Aan boord dus vaak gezellig veel kinderen en veel passagiers tussen 30 en 50 jaar.
Royal Caribbean is ideaal voor een betaalbare, gezellige, ontspannen verwenvakantie.

 

 

Bestemmingen
Met meer dan 170 bestemmingen wereldwijd en een geweldige reeks van boeiende (wal)excursies, biedt Royal Caribbean International de pioniers van het cruisen steeds iets nieuws. Denk aan gletsjertrekking in Alaska, cave-tubing in Belize, fietsen door de wijngaarden van Dubrovnik, Kroatië of het bezichtigen van de wonderen in China. Ook Royal Caribbean International heeft zijn eigen privé eiland is de Bahama’s en in Haïti. A perfect Day at Cococay en het bekende Labadee. Op deze privé eilanden zijn er ook nog eens tal van activiteiten die u kunt ondernemen. Gegarandeerd kunt u genieten van een heerlijke strand barbecue.

Accommodatie (hutten)
U heeft de keuze uit verschillende hut categorieën. Binnen- buiten of balkonhutten, daarnaast zijn er ook diverse suites aan boord. Een uitzondering moet gemaakt worden bij de Oasis Class schepen. Hier zijn meerdere hutten, zoals een buiten-hut aan Central Park en een Balkonhut aan de Promenade.

Culinair
U kunt dineren in het prachtige restaurant. Vanaf de Freedom Classe heeft u een restaurant van 3 verdiepingen. Daarnaast zijn er verschillende specialiteiten restaurants te vinden op de schepen van Royal Caribbean. U zult een divers menu te zien krijgen. U zult verrast zijn over de kwaliteit van het eten!

COME AND SEEK

 

Kinderen
Door het uitgebreide kinderprogramma aan boord (Adventure Ocean) is Royal Caribbean de cruise maatschappij bij uitstek voor families. Royal Caribbean heeft een groot aantal gasten die telkens weer met hun cruisen.

Activiteiten & entertainment
In showlounges van twee of zelfs drie dekken hoog worden de fameuze Royal Caribbean International revues opgevoerd; zonder uitzondering met spectaculaire decors en kostuums. Entertainment staat hoog in het vaandel. Verveling is een taboe. Op de enorme schepen in de Voyager klasse kunt u getuige zijn van kleurrijke parades op de 120 meter lange en vier dekken hoge binnen promenade. Met swingende disco’s, levendige pubs, drukke casino’s, ’s werelds enige computergestuurde snookertafels en veel live muziek hoeft u zich ’s avonds geen moment te vervelen.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan