Cruise met Silversea Cruises

Algemene informatie
De rederij Silversea Cruises staat voor ultra luxe cruises. Dat was van het begin het devies van Silversea, en dit is ook zeker voelbaar zodra u aan boord stapt. Deze cruiseline is voor de echte levensgenieters onder ons.

De persoonlijke service, de intieme sfeer op de kleinschalige cruiseschepen van cruiseline Silversea, het All inclusive concept (fooien, drankjes inbegrepen), garandeert u een geweldige verwennerij. Een cruise aan boord van Silversea is van sublieme klasse, u geniet van overheerlijke diners, interessante lezingen, klassieke optredens, transfers naar het centrum van de havenplaats, en uiteraard van uw luxe suite.

 

 

 

Bestemmingen
De kleine, luxe schepen zijn ideaal om de wereld te verkennen. Maar liefst 900 bestemmingen worden aangedaan, waarbij geen enkel continent wordt overgeslagen.

De intieme, ultraluxe cruiseschepen van Silversea kunnen door smalle wateren varen, pal naar het hart van een stad, of aan een pier aanleggen waar anderen voor anker moeten gaan!

Accommodaties (Suites)
Alle accommodaties aan boord van de luxe Silversea cruiseschepen zijn suites, waarvan maar liefst 80% voorzien van eigen teakhouten balkon. U geniet van uitzonderlijke butlerservice, die is inbegrepen bij alle suites, evenals de fooien.

Culinair
Befaamd wegens de culinaire uitmuntendheid, biedt Silversea Cruises een ruime keuze aan dinermogelijkheden, op basis van open dinerzitting, alsmede de mogelijkheid tot het dineren in een aantal specialiteiten restaurants. Ervaar het gemak, het comfort en de waarde van een all inclusive cruisetarief dat het meeste van uw aan boord uitgaven dekt. Silversea is eigendom van één familie, die tevens de organisatie beheert: de familie Lefebvre uit Rome. Hierdoor is de trots in eigendom voelbaar, evenals de echte Italiaanse passie om het beste van het leven te omarmen. Door deze persoonlijke inzet wordt de hoge standaard van ultraluxe cruisen in stand te gehouden – die vanaf het begin Silversea heeft gesierd.

ABOVE AND BEYOND ALL EXPECTATIONS

 

Kinderen
Vanaf een half jaar mogen de kinderen mee aan boord. Op de expeditie schepen is dit vanaf 12 maanden. Kinderen mogen vanaf 6 jaar gebruik maken van de aanwezige Zodiacs. De minimum leeftijd voor de Silver Galapagos is 6 jaar. Er zijn geen kinderen faciliteiten aan boord.

Activiteiten & Entertainment
Overdag en ‘s- avonds zijn er verschillende lezingen en voorstellingen. De activiteiten worden aangepast aan het publiek. Drink een drankje in de bar en ontmoet nieuwe vrienden! Neem overdag een verfrissende duik in het zwembad of aanbid de zon vanaf een heerlijke ligstoel. Wilt u zich even helemaal afsluiten van de wereld? Dan kunt u ontspanning zoeken in de Spa en een heerlijke behandeling nemen!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan