Cruise met Phoenix Reisen

Algemene informatie
Phoenix Reisen is in 1973 opgericht en is tot op de dag van vandaag een familiebedrijf. In 2019 vierde ze hun 30-jarige jubileum voor de zee cruises. Verder biedt Phoenix cruises ook verschillende riviercruises aan sinds 1993. Zo heeft deze rederij een divers aanbod en zo voor ieder wat wills. Phoenix Reisen staat bekend om zijn gastvrije personeelsleden en persoonlijke sfeer aan boord. Dankzij die vriendelijke en vertrouwde sfeer aan boord voelen ook nieuwe klanten en cruisenieuwkomers zich thuis. De voertaal aan boord van de Phoenix-schepen is Duits.

 

Phoenix-reisen-log.png

Bij Phoenix Reisen kunt u “early bird” korting krijgen op het boeken van een reis. Deze prijzen zijn al door gevoerd op de website. Voor speciale mijlpaalverjaardagen (20,30,40, enz) kunt u een verjaardag bonus ontvangen. Er zijn voor deze actie slechts een aantal hutten beschikbaar!

Schepen

phoenix-reisen-schip-amera.jpg

Bestemmingen
Tussen de geweldige tijd aan boord door leggen de schepen aan in de meest populaire havens. De bestemmingen die worden aangedaan zijn Duitsland cruises, Frankrijk cruises, cruises in Noord-,West- en Oost-Europa, Mediterrane cruises en cruises in Australië en de Zuidzee.

 

 

Kinderen
Kinderen zijn bij Phoenix Reisen welkom. Op veel reizen kunnen kinderen en jongeren gratis met 2 volwassenen in een hut met een extra bed of tegen een bijzonder betaalbare prijs.

Accommodatie (Hutten)
De hutten van Phoenix Reisen zijn comfortabel en luxe ingericht. Vele hutten hebben kleine ramen die i.v.m. veiligheidsredenen niet geopend kunnen worden. Verder hebben sommige hutten een frans balkon.

Culinair
Lang genieten van een onvergetelijke maaltijd is één van de grootste geneugten in het leven. Phoenix Reisen is een schip op basis van volpension. De rederij staat bekend om zijn heerlijke gerechten aan boord die bereid worden door echte chef-koks die weten wat ze doen. U heeft keuze uit een menu aan boord, inclusief tafelwijn en sap van de dag bij de hoofdmaaltijden, lichte maaltijden en voor de vegetarische onder ons zijn er maaltijden op aanvraag. Voor de vroege vogels die geen moment willen missen van hun cruise is er een ontbijt aanwezig. Ook voor de gene die liever wat langer in bed willen blijven liggen is er een ontbijttijd aanwezig. Voor de party-gangers zijn er lekkere midnight-snacks te verkrijgen.

THE SEA AT ITS MOST

 

Activiteiten & Entertainment
Overdag hoef je je aan boord geen moment te vervelen. Maar gewoon even helemaal niets doen kan natuurlijk ook. Bezoek de Spa of neem een frisse duik in het zwembad. Lees een heerlijk boek in de bibliotheek of op een ligstoel op het zonnedeck. S avonds zijn er diverse shows, van ballet tot een muzikale shows zijn. Deze avonden worden zo gepresenteerd dat u ze niet meer zult vergeten. En als u liever iets nieuws leert op uw reis zijn er verschillende lessen te volgen zoals; schilderen, fotografie, kennisredactie, danscursussen, taalcursussen, astronomie, sport, bingo en nog veel meer activiteiten. Of geniet van de fitnessruimtes aan boord!

 

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan