Cruiseschip AIDAblu – Gezellig clubschip

De AIDAblu is het vierde schip en allernieuwste cruiseschip in de serie van vier nieuwe cruiseschepen.
Het cruiseschip de AIDAblu is gedoopt in 2010, is het zusterschip van AIDAdiva, AIDAbella en AIDAluna. Het cruiseschip heeft een zeer groot wellness centrum met diverse sauna’s,
heerlijke relaxruimtes en geweldige stoombaden.Kinderen hoeven zich aan boord nooit te vervelen dankzij de uitgebreide Kids Clubs, waar ze naast speelruimte ook deel kunnen nemen aan een speciaal activiteiten programma.
Bij excursies aan land bestaat er de mogelijkheid om te golven, duiken of mountainbiken (afhankelijk van de bestemming).
Het geweldige sfeer-en entertainmentprogramma aan boord
Speciale workshops en excursies voor kinderen en tieners
Anytime Bar, ervaar bijzondere lezingen en speciale themafeesten

 

Duitse gemütlichkeit aan boord

AIDAblu is een prachtig cruiseschip met vele faciliteiten en een gezellige sfeer. Ze is het zusje van de ADIAmar, AIDAsol en AIDAstella.  Aida Cruises is een Duitse rederij en dat komt terug in het feit dat er een Brauhaus aan boord is. Hier kan men zelf gebrouwen bier drinken. Verder heeft dat Duitse een paar zeer prettige voordelen. Het is zeer schoon aan boord, alles is perfect georganiseerd en de prijs-/kwaliteit-verhouding is prima.

De AIDAblu is verder geheel internationaal georiënteerd. Er zijn relatief veel Duitsers, maar ook aardig wat Nederlanders en voorts tientallen nationaliteiten van all-over-the-world.

De hutten zijn voorzien van alle gemakken. U kunt kiezen uit een binnen-buiten of balkonhut. En er is een ruime keuze uit verschillende suites. Op de balkonhutten heeft u een eigen hangmat waar u heerlijk kunt vertoeven!

Restaurants

Er zijn 4 verschillende buffetrestaurants:

  • marktrestaurant
  • Italiaanse Bella Donna
  • Aziatische keuken in het East Restaurant
  • Amerikaans California Grill

Wilt een uitgebreid a la carte eten dan reserveert u (tegen bijbetaling)

  • Buffalo Steakhouse
  • Rossini
  • Japanse snacks in de Sushibar

Daarnaast kunt u eten in het specialiteitenrestaurant Brauhaus (ingebrepen). Hier kunt u genieten van een heerlijk eigen gebrouwen bier in één van de ketels die aan boord zijn met een overheerlijke krokante varkensschenkel.  Daarnaast kunt u een favoriete burgers zelf samen stellen bij Best Burger @ Sea.

Shows en Entertainment

Het meest spectaculaire deel van de AIDAblu is ongetwijfeld het Theatrium. Hier bruist het elke avond. In en rond het atrium (samen bijna 3000 m²) treft u diverse bars, lounges en het theater. Korte, spectaculaire optredens ontrollen zich hier voor velen zichtbaar door de grote open ruimte over meerdere verdiepingen.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan