AIDAdiva

 

Cruiseschip-AIDAbella-AIDA-Theater

Vakantie vieren zoals het bedoeld is

Het cruiseschip AIDAdiva heeft een andere sfeer dan het gemiddelde cruiseschip. Wat het precies is, daar is moeilijk de hand op te leggen. Het is een combinatie van de ongedwongen sfeer, de losse stijl die Nederlanders zo vaak aanspreekt. De AIDAdiva is een zusterschip van de AIDAbella en AIDAluna.

De hutten zijn van alle gemakken voorzien. Er is de keus uit binnen- buiten en balkonthutten. Ook zijn er diverse suites aanwezig. Op de balkonhutten heeft u een eigen hangmat waar u heerlijk kunt vertoeven!

Culinair

Er zijn maar liefst 7 verschillende restaurants waar u heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren. Hiervan zijn 4 buffetrestaurants. Daarnaast is er een Sushibar, Rossini en een Steakhouse. Hiervoor word een extra toeslag berekend.

Bij alle maaltijden zijn tafelwijnen, bier en frisdranken inbegrepen. En u wordt bediend door charmant en effectief personeel. De smile die u krijgt als zij hun service geeft, die heeft u al betaald. Want fooien zijn reeds in de reissom verwerkt.

 

Entertainment

Maar liefst 3000 m² groot is het Theatrium. Dit bruisende middelpunt van het cruiseschip AIDAdiva zal de rode draad van uw cruisevakantie zijn. Hier gebeurt het: mooie shows, gezellige pubs, leuke winkels. Over 3 dekken verdeeld is er voor iedereen wat te doen.

De reizigers op de AIDAdiva die van sport houden zijn aangemonsterd op het juiste cruiseschip. er is een keur van fitness- en sportmogelijkheden. Het Wellness Centrum is prachtig. Op maar liefst 2000 m² treft u vele behandelkamers, sauna’s, jacuzzi’s en thermale baden.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan