AIDAstella

 

AIDAstella-cruiseschip-

AIDAstella, modern en vol actie

AIDAstella is een prachtig cruiseschip met vele faciliteiten en een ongedwongen sfeer. Ze is het zusje van de AIDAblu, ADIAmar en AIDAsol. Aida Cruises is een Duitse rederij en dat komt terug in het feit dat er een Brauhaus aan boord is. Hier kan men zelf gebrouwen bier drinken. Verder heeft dat Duitse een paar zeer prettige voordelen. Het is zeer schoon aan boord, alles is perfect georganiseerd en de prijs-/kwaliteit-verhouding is prima.

De AIDAstella is verder geheel internationaal georiënteerd. Er zijn relatief veel Duitsers, maar ook aardig wat Nederlanders en voorts tientallen nationaliteiten van all-over-the-world.

De hutten zijn voorzien van alle gemakken. U kunt kiezen uit een binnen-buiten of balkonhut. En er is een ruime keuze uit verschillende suites. Op de balkonhutten heeft u een eigen hangmat waar u heerlijk kunt vertoeven!

Culinair

Er zijn 4 verschillende buffetrestaurants:

  • marktrestaurant
  • Italiaanse Bella Donna
  • Aziatische keuken in het East Restaurant
  • Amerikaans California Grill

Wilt een uitgebreid a la carte eten dan reserveert u (tegen bijbetaling)

  • Buffalo Steakhouse
  • Rossini
  • Japanse snacks in de Sushibar

Daarnaast kunt u eten in het specialiteitenrestaurant Brauhaus (ingebrepen). Hier kunt u genieten van een heerlijk eigen gebrouwen bier in één van de ketels die aan boord zijn met een overheerlijke krokante varkensschenkel. Daarnaast kunt u een favoriete burgers zelf samen stellen bij Best Burger @ Sea. De drankjes zijn niet inbegrepen.

Bij alle maaltijden zijn tafelwijnen, bier en frisdranken inbegrepen. En u wordt bediend door charmant en effectief personeel. De smile die u krijgt als zij hun service geeft, die heeft u al betaald. Want fooien zijn reeds in de reissom verwerkt.

Cruiseschip-AIDAstella-AIDA-Theatershow

Entertainment

Het meest spectaculaire deel van de AIDAstella is ongetwijfeld het Theatrium. Hier bruist het elke avond. In en rond het atrium (samen bijna 3000 m²) treft u diverse bars, lounges en het theater. Korte, spectaculaire optredens ontrollen zich hier voor velen zichtbaar door de grote open ruimte over meerdere verdiepingen.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan