AmaDahlia

 

”Rust en elegantie met woestijnachtige kleuren”

Wanneer het tijd is om aan boord te gaan van de AmaDahlia voor uw Nijlcruise wordt u betoverd door het prachtige interieur. Het straalt rust en elegantie uit met de lichte woestijnachtige kleuren. Hierdoor voelt u, u gelijk op uw gemak voor deze Nijlcruise door Egypte. De verbluffende AmaDahlia is een uitnodigend klein schip met 68 passagiers. U kunt hier op dit schip de cultuur leren kennen door middel van zijn lokaal geproduceerde keuken met regionale specialiteiten en westerse favoriete.
Blijf fit door deel te nemen aan een training met uw professioneel opgeleide Wellness Host of ga trainen in de goed uitgeruste fitnessruimte. Voor een zachtere benadering van wellness kunt u een duik nemen in het zwembad op het zonneterras, uw spieren kalmeren met een verkwikkende massage of uzelf trakteren op haar- en nageldiensten in de salon.

 

 

Faciliteiten

Geniet van de vele verschillende faciliteiten aan boord van de AmaDahlia.

Culinair

Ontdek de bestemming en zijn cultuur door middel van regionale specialiteiten en westerse favorieten. Kies uit het hoofdrestaurant en het specialiteitenrestaurant The Chef’s Table.

  • Veel verschillende maaltijden
  • Lokaal geproduceerde gerechten
  • Verse ingrediënten
  • Onbeperkt gratis wijn, lokaal bier en frisdrank tijdens lunch en diner

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan