AmaSerena

 

Amawaterways-AmaSerena-schip-rivierschip-cruiseschip

”Levendige penseelstreken op de dekbedden”

AmaSerena is een vorstelijk rivierschip dat geschikt is voor zowel gasten die willen socializen met mede cruisers als degenen die op zoek zijn naar privé mogelijkheden. De passagiershutten met twee balkons maximaliseren het schilderachtige uitzicht met voorzieningen zoals entertainment-on-demand, onbeperkte wifi, films, muziek en meer. Levendige penseelstreken op de dekbedden blazen de lokale kleur nieuw leven in, terwijl verfijnde wit-gemarmerde badkamers een schoon canvas bieden. Als het tijd is om naar buiten te gaan, kunnen gasten kiezen voor een rustige onderbreking in de uitnodigende bibliotheek of naar de Main Lounge gaan voor cocktails en een gesprek.

Beide locaties zijn ontworpen met stoffen in rijke rode tinten die u doen denken aan volle Merlots. Voor een beetje eigenzinnigheid heeft het Sun Deck een gigantisch schaakspel, of u kunt een duik nemen in het verfrissende zwembad.

 

Faciliteiten

Geniet van veel verschillende faciliteiten aan boord van de AmaSerena.

Culinair

Als lid van La Chaîne des Rôtisseurs, de exclusieve internationale culinaire vereniging, biedt AmaSerena een exquise, lokaal geproduceerde gerechten in het hoofdrestaurant of aan The Chef’s Table.

  • Vele verschillende gerechten
  • Lokaal geproduceerde gerechten
  • Verse ingrediënten
  • Bar in het zwembad
  • Gewone bar voor een heerlijke cocktail


Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan