Zambezi Queen

 

Amawaterways-Zambezi-Queen-schip-rivierschip-cruiseschip-1

”Waardoor je een unieke game-ervaring van dichtbij krijgt”

De intieme Zambezi Queen met 28 passagiers, speciaal ontworpen voor het bekijken van dieren in het wild, maakte haar debuut op een van ’s werelds meest fascinerende plekken, de legendarische Chobe-rivier in Afrika. Terwijl ze langs de rivier drijft, zien dieren geen bedreiging, waardoor je een unieke game-ervaring van dichtbij krijgt. Om het milieu niet te schaden, gebruikt de milieuvriendelijke Zambezi Queen bovendien een waterstraal-voortstuwingssysteem, zuinige generatoren met lage emissies en een zonneverwarmingssysteem. Een omsloten eetkamer, lounge en bar met airconditioning sieren het bovendek, evenals een zonneterras in de open lucht, compleet met dompelbad.

De suites hebben een eigen balkon waar u kunt genieten van vrij uitzicht op de rivier en het Afrikaanse landschap. Onze professionele en vriendelijke bemanning doet er alles aan om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

 

Faciliteiten

Geniet van veel verschillende faciliteiten aan boord van de AmaViola.

Culinair

Aan boord van de Zambezi Queen zullen onze gasten dineren in absolute weelde terwijl ze genieten van de unieke Afrikaanse omgeving. Gelegen op de 3e verdieping, biedt de eetkamer aan drie zijden vrij uitzicht.

  • Veel verschillende gerechten zoals: butternutsoep, macadamiasoep en ossenhaas met bordelaisesaus
  • Gecombineerd met de perfecte wijnen
  • Heel de dag gratis Zuid-Afrikaanse wijnen, bier, lokale sterke drank, frisdrank en mineraalwater
  • En op een speciale avond kunt u genieten van een diner met een Afrikaans thema, traditionele gerechten en entertainment.

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan