Ambience

Ambience, van alles te beleven tijdens uw cruise

Ambience is een schip ontworpen voor 50-plussers. Tijdens uw cruise zult u onvergetelijke herinneringen maken. Dit middelgrote schip combineert een traditionele cruise met moderne accenten om voor u een perfecte ervaring te creëren.

Op het schip is er veel te doen tijdens uw cruise. Zo kunt u gebruik maken van het fitnesscentrum, relaxen in de spa, winkelen of zwemmen in een van de twee zwembaden. Voor iedereen is er dus voldoende te beleven tijdens een cruise.

Culinair

U heeft de keuze uit verschillende restaurants waar u terecht kunt voor uw ontbijt, lunch en diner! Het is aan u de keus waar u voor kiest!

  • The Buckingham Restaurant
  • Specialiteiten restaurants
  • Saffron
  • Sea & Grass

 

Entertainment aan boord van de Ambience

Voor elke passagier is er aan boord van de Ambience voldoende te beleven. Voor of na het diner is er de mogelijkheid om te genieten van een drankje in een van de bars en lounges. U kunt er zelfs voor kiezen om iets te drinken in de pub.

In het theater kunt u genieten van live-entertainment. Hier zijn mooie shows te bekijken die zorgen voor een onvergetelijke avond.

Sportievelingen aan boord van de Ambience kunnen gebruik maken van het fitness centrum, waar verschillende fitness apparaten aanwezig zijn. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om tot rust te komen en heerlijk te genieten in de spa.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan