Ambition

Ambition, het tweede schip van Ambassador

Cruiseschip Ambition is het tweede schip van Ambassador Cruise Line. De naam van het schip past goed bij de aandacht die Ambassador heeft om de passagiers te inspireren en te verrassen.

Op het schip is er veel te doen. Zo kunt u gebruik maken van het fitnesscentrum, relaxen in de spa, winkelen of zwemmen in een van de twee zwembaden. Voor iedereen is er dus voldoende te beleven tijdens een cruise.

Culinair

U heeft de keuze uit verschillende restaurants waar u terecht kunt voor uw ontbijt, lunch en diner! Het is aan u de keus waar u voor kiest!

  • Specialiteiten restaurants
  • Bistro café

Entertainment aan boord van de Ambition

Voor elke passagier is er aan boord van de Ambition voldoende te beleven. Voor of na het diner is er de mogelijkheid om te genieten van een drankje in een van de bars en lounges. U kunt er zelfs voor kiezen om iets te drinken in de pub.

In het theater kunt u genieten van live-entertainment. Hier zijn mooie shows te bekijken die zorgen voor een onvergetelijke avond.

Sportievelingen aan boord van de Ambition kunnen gebruik maken van het fitness centrum, waar verschillende fitness apparaten aanwezig zijn. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om tot rust te komen en heerlijk te genieten in de spa.

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan