A-ROSA Bella

 

Aan boord van A-ROSA Bella kunt u genieten van de prachtige Donau

Wat u ook zoekt op vakantie – u vindt het aan boord van de A-ROSA-rivierschepen op de Donau. Of u nu op zoek bent naar privacy of gezellig gezelschap, het comfort en de rust, wellness bij SPA-ROSA: alles is mogelijk. Veel ruimte voor ontspanning en recreatie – maar ook voor fitness en welzijn. Op ons zonnedek vindt u een buitenzwembad of whirlpool, shuffleboard en een putting green. En het allerbeste tijdens uw vakantie: laat het dagelijkse leven achter u. Daardoor heerst er aan boord van de A-ROSA cruiseschepen een ongedwongen en gemoedelijke sfeer. De dresscode is dan ook casual.

Faciliteiten

Aan boord kunt u genieten van een ruim zonnedek met voldoende ligbedden, parasols en luifels. U kunt genieten in de verwarmde whirlpool. Mocht u wat actiever willen zijn is er een shovelboard, puttinggreen en groot schaakbord. De A-ROSA Bella beschikt ook over een fitnesscentrum ingericht met moderne cardio apparatuur. Wilt u zen thuis komen dan kunt u kiezen voor gezichts- en lichaamsbehandelingen verzorgd door een professioneel spa en beauty team, waarbij lokale producten en ingrediënten van de Duitse Waddenzee gebruikt worden. Gasten kunnen gratis gebruik maken van de spa-faciliteiten zoals de panoramische of biosauna, behandelingen zijn uiteraard wel tegen betaling.

 

 

Culinair

Binnen kunt u genieten in het restaurant, het Market-restaurant.
U verblijft op basis van Premium All-inclusive*, dit houdt in dat het ontbijt, lunch en diner en een groot scala aan diverse dranken.

• Dagelijks gevarieerde buffetten met live cooking
• Vers bereide regionale en seizoensspecialiteiten
• ‘s Middags: gebakbuffet met koffie en thee
• Mineraalwater tijdens hoofdmaaltijden
• ontbijt, lunch en diner in het market-restaurant en/of openluchtrestaurant of wijnbar
• A-ROSA Dining aan boord te boeken: exclusief 4-gangendiners (kleine meerprijs)
• BBQ buffet op het achterdek (afhankelijk van het weer)

Er zijn verschillende hut categorieën die u kunt kiezen. Alle hutten aan boord van A-ROSA Bella zijn buitenhutten.

*Boekt u op het basistarief dan zijn er geen maaltijden inbegrepen

Vaar mee met de A-ROSA Bella en geniet van een prachtige riviercruise over de Donau.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan