Azamara Journey

Azamara Journey staat voor uitmuntende service & unieke bestemmingen

Azamara Journey heeft aan boord slechts plaats voor ongeveer 700 passagiers. Er is genoeg ruimte voor alle passagiers. Zo staan er voor iedere 2 gasten 1 crewmember klaar. Zo ziet u dus, u wordt flink in de watten gelegd.

Bij Azamara Club Cruises staat de service en de kwaliteit hoog in het vaandel. Het personeel zal er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Niet is teveel om u de perfecte vakantie te bezorgen.

Aan boord is er informeel kleding advies. Hierdoor is de sfeer erg gemoedelijk.

De hutten aan boord van het schip zijn uitgerust met alle gemakken van dien. U kunt kiezen uit binnen-buiten en balkon hutten. Ook zijn er diverse suites aan boord van het schip. Elke hut is uitgerust met De Elemis toiletartikelen, katoenen badjassen en badslippers, vers fruit en verse bloemen!

Doordat de schepen vrij klein zijn, komen ze in de meest bijzondere havens aanmeren. Er worden altijd interessante excursies aangeboden!

De drankjes en fooien zijn inbegrepen en zo komt u niet meer voor verrassingen te staan. Net zoals de pendel diensten in de verschillende havens zijn inbegrepen.

Culinair genieten aan boord van Azamara Journey

U krijgt tijdens uw cruise met de Azamara Journey geweldige gerechten voor u neus. Niets is te gek! Deze zijn met zorg samen gesteld door de top chefs. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met verse producten. Daarnaast zal uw ober zal er alles aan doen om het u wens te maken. De obers hebben al snel door hoe u uw eten graag ervaart en zullen u helpen bij de meest passende keuzes.

Er zijn aan boord 2 specialiteiten restaurants, Prime C en Aqualina.

Tijdens de cruise staat er 1 avond de Pool Barbecue op het programma. Het hele schip geniet van een Barbecue aan het zwembad dek!

 

 

Entertainment aan boord van Azamara Journey

U zult zich niet vervelen aan boord van de Azamara Journey. Er is veel te doen aan boord van het schip. Verschillende lezingen en aangeboden activiteiten. Ook is er een wijnkelder aan boord van de Azamara Journey. Er zijn dan ook verschillende wijnproeverijen aan boord waar u deel aan kunt nemen.

Op iedere cruise is er een Poolside party. Zorg dat u deze niet mist. Er worden allerlei lekkernijen klaar gezet en de voetjes gaan van de vloer!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan