Celebrity Beyond

 

 

Celebrity Beyond, een ongekend luxe schip

De Celebrity Beyond komt in 2021 in de vaart en verdient de typering ‘buitengewoon’ cruiseschip ten volle. De Celebrity Beyond is namelijk van een heel andere dimensie dan de tot nu bekende cruiseschepen. Celebrity Apex en Celebrity Edge zijn haar zusterschepen. Het schip bevat allerlei noviteiten, waarvan de Magic Carpet wat erg opvallend is. Dit bewegende deel dat ‘buiten’ het ‘gewone’ cruiseschip op en neer kan, is een nog nooit vertoonde extensie van het varende paleis.

Op dit ongekend luxe cruiseschip zijn er grotere, luxere hutten dan ooit.

Zo hebben de ‘Edge Villas’ hun eigen prive-zwembad en direct toegang tot The Retreat Sundeck. De ‘Iconic Suites’ zijn boven de brug gelegen, zeg maar gerust het meest spectaculaire, maar ook meest rustige plekje. Deze suites hebben naast een woon- en eetkamer, 2 slaapkamers met eigen badkamer en bijna rondom balkon!

Boekt u een Villa of Suite, dan horen daarbij allerlei exclusieve extra’s, zoals een afgeschermd zwembad en zonnedek, een lounge met persoonlijke butler en toegang tot het restaurant Luminae@theRetreat

Bekijk alle cruises

Faciliteiten aan boord van Celebrity Beyond

Ook aan boord van de Beyond zijn er genoeg activiteiten te doen. Het zal lastig worden om aan alle activiteiten deel te nemen. Trek een paar baantjes in één van de zwembaden of ga een dag naar de Canyon Ranch Spa. Even rustig een boek lezen in de bibliotheek. Heeft u kinderen? Ook zij hebben genoeg te doen, zo is er een video-arcade (tegen betaling) met games om hen lekker bezig te houden

Culinair genieten aan boord van Celebrity Beyond

Houdt u van lekker eten en wilt u uw smaakpapillen weer eens wat anders laten proeven? Celebrity Cruises heeft zeer goede keukens aan boord. Niks is te veel en u kunt ten alle tijden uw voorkeuren doorgeven. Aan boord zijn er verschillende restaurants, het hoofdrestaurant, maar ook een aantal specialiteiten restaurants:

  • Fine Cut Steakhouse
  • Le Grand Bistro (Le Petit Chef
  • Raw on Five
  • Dinner on the Edge (Magic Carpet)
  • Rooftop Garden Grill
  • Blu (alleen voor Aqua-gasten of op aanvraag voor Suite-gasten)
  • Luminea (enkel voor Suite-gasten)

 

 

 

 

Entertainment aan boord van Celebrity Beyond

Heeft u even geen zin in het theater ? Aan boord kunt u een gokje wagen in het Casino en wellicht staat het geluk aan uw zijde.  Speel een spelletje blackjack of ga achter één van de fruitmachines zitten.  Of wat dacht u van een film kijken? Uiteraard zijn er aan boord van de ​Beyond nog talloze mogelijkheden van diverse bars. De Martini bar is gelegen in het hart van het schip en daar zijn ook diverse bands te vinden met live-muziek.

Wilt u ’s avonds een drankje drinken en uit kijken of de prachtige zee? Dan moet u beslist naar het Magic Carpet! Deze glazen lounge hangt aan de buitenkant van het schip.

Heerlijk toeven gaat het worden in de Rooftop Garden. Deze rustige omgeving bovenop het cruiseschip helpt je te ontspannen op de Celebrity Edge. Heerlijke stoelen, dito cocktails, heerlijk eten en goede films. Het komt hier allemaal tezamen.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan