Celebrity Constellation

 

Cruiseschip-Celebrity Constellation-Celebrity Cruises-Zwembad Deck

Een spectaculaire stijl en prachtige ambiance aan boord Celebrity Constellation

Celebrity Constellation behoort tot de Millenium Classe. Samen met de Millennium, Summit en Infinity. De schepen hebben een spectaculaire stijl en ambiance. Vanaf het moment dat u de prachtige Grand Foyer binnen loopt, of u aan het genieten bent van een smaakvolle biefstuk in de Tuscan Grill, of uw favoriete wodka drinkt bij de Martini Bar, voelt u zich op en top verwend.

De verschillende hutten zijn allemaal voorzien van alle gemakken. U kunt genieten van zeer goede service van het personeel aan boord van Celebrity!

Faciliteiten aan boord van Celebrity Constellation

Er zijn genoeg  activiteiten te doen aan boord van de Constellation. Het zal lastig worden om aan alle activiteiten deel te nemen.  Trek een paar baantje in één van de zwembaden of ga een dag naar de Canyon Ranch Spa. Even rustig een boek lezen in de bibliotheek. Heeft u kinderen? Ook zij hebben genoeg te doen, zo is er een Kid’s Pool en een video-arcade (tegen betaling) met games om hen lekker bezig te houden

Culinair aan boord van Celebrity Constellation

Houdt u van lekker eten en wilt u uw smaakpapillen weer eens wat anders laten proeven? Celebrity Cruises heeft zeer goede keukens aan boord. Niks is te veel en u kunt ten alle tijden uw voorkeuren doorgeven.   Aan boord zijn er verschillende restaurants, het hoofdrestaurant, maar ook een aantal specialiteiten restaurants:

  • Tuscan Grill
  • Qsine
  • Sushi on Five
  • Blu (alleen voor Aqua-gasten of op aanvraag voor Suite-gasten)
  • Luminea (enkel voor Suite-gaste)

 

 

Cruiseschip-Celebrity Constellation-Celebrity Cruises-Theater

Entertainment aan boord van Celebity Constellation

Heeft u even geen zin in het theater van 4 verdiepingen hoog? Aan boord kunt u een gokje wagen in het Casino en wellicht staat het geluk aan uw zijde.  Speel een spelletje blackjack of ga achter één van de fruitmachines zitten.  Of wat dacht u van een film kijken?  Uiteraard zijn er aan boord van de Constellation nog talloze mogelijkheden van diverse bars.

  • Martini Bar & Crush
  • Cellars Masters
  • Cova Cafe Milano voor de specialiteiten koffie en wijnen
  • Michael’s Club (Congac en Cigar Lounge voor suite gasten)
  • Rendez-Vous Lounge voor Cabaret en Komedie shows

Leuk feitje: In 2020 zal het schip gemoderniseerd worden. De hutten, The Retreat Sun Deck en Lounge, maar ook de restaurants gaan op de schop. Ook wordt de spa geheel vernieuwd.  ​Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan