Celebrity Flora

Cruiseschip-Celebrity Flora-Celebrity Cruises-Schip

Op expeditie met Celebrity Flora

Celebrity ​Flora is het nieuwste expeditie schip van Celebrity Cruises.  Aan boord van Celebrity Flora beleeft u de Galapagos eilanden als geen ander op vakantie. Honderd passagiers zullen worden verwend met alle service en alle comfort wat een expeditie schip maar zich te wensen valt. Het schip heeft Novurania tenders om u comfortabel aan wal te brengen.

Aan boord van de expeditie schepen van Celebrity verblijft u op basis van all-inclusive, de fooien zijn ook inbegrepen.

Het schip is speciaal gebouwd voor de Galapagos Eilanden. Dit megajacht is zo ontworpen dat de bestemming in het middelpunt van de belangstelling blijft. Het schip is gebouwd met natuurlijke materialen waardoor het schip naadloos overgaat in de omgeving. Er zijn ervaren gecertificeerde natuuronderzoekers uit het Galapagos National park aan boord om de reis te begeleiden. Het schip is gebouwd met de nieuwste milleutechnologieën. De zeebodem wordt bijvoorbeeld niet aangetast doordat het een dynamisch positioneringssysteem heeft waardoor er geen ankers in het water te hoeven vallen. De zonnepanelen zorgen ervoor dat de elektriciteit wordt aangevuld.

Culinair genieten aan boord van Celebrity Flora

Aan boord van de Celebrity schepen kunt u zeer goed dineren en dat is dan ook op de Flora.
het is schip is voor 100 passagiers en er zijn twee restaurants aan boord:

 • Ocean Grill
 • Seaside Restaurant

Oceaangrill is ontworpen om te genieten van duurzame zeevruchten van hoogste kwaliteit. Oceaangrill is beschikbaar voor lunch tot het spectaculaire “Dinner Under the Stars.

Het hoofdrestaurant Seaside op dek 4 serveert een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch en een fantastisch diner. Het restaurant heeft overal kamerhoge ramen en biedt prachtige vergezichten.

 

Cruiseschip-Celebrity Flora-Celebrity Cruises-Discovery Lounge

Entertainment aan boord van Celebrity Flora

Uiteraard is het schip gebouwd voor de expeditie cruises en vind u geen entertainment terug zoals op de “gewone” cruiseschepen.

 • Discovery Lounge waar lezingen gehouden worden
 • The Observatory (bibliotheek waar u alles kunt vinden over de Galapagos eilanden)
 • Stargazing sterrenwacht

Eigenlijk is uw entertainment de eilanden. Deze eilandengroep behorend bij Ecuador, ligt op ca.1000 kilometer van de westkust van Zuid-Amerika in de Stille Oceaan. Charles Darwin heeft deze eilanden groep bezocht en mede op basis van zijn bevindingen op de Galapagos Eilanden heeft hij de Evolutietheorie geformuleerd.

Het Observatorium is een prachtige plek om een heerlijk boek te lezen en te genieten van het uitzicht. Hier bevindt zich de bibliotheek die gevuld is met voldoende informatie over de Galapagos Eilanden. In “The Lab” kun je meer te weten komen over het ecosysteem van de Galapagos Eilanden en is zeer interessant.

Door de unieke flora en fauna staan de eilanden op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. U vindt er bijvoorbeeld:

 • Darwinvinken
 • Jan van Genten
 • Zeeleeuwen
 • Pinguïns
 • Zee leguanen
 • Landschildpadden

Deze landschildpadden zijn verantwoordelijk voor de naam van de eilandengroep.

Doordat de dieren hier geen natuurlijke ‘vijanden’ kennen, zijn ze ook niet bang voor mensen. U kunt dus op zeer nabije afstand oog in oog komen te staan met de dieren.

Bekijk alle cruisesRegelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan