Celebrity Infinity

 

Cruiseschip-Celebrity Infinity-Celebrity Cruises-Luminae Restaurant

Celebrity Infinity, klaar voor een unieke cruise

Celebrity Infinity behoort tot de Millenium Classe. Samen met de Millennium, Summit en Constellation.  De schepen hebben een spectaculaire stijl en ambiance. Vanaf het moment dat je de prachtige Grand Foyer binnen loopt, of je aan het genieten bent van een smaakvolle biefstuk in de Tuscan Grill, of je favoriete wodka drinkt bij de Martini Bar, voel je je op en top verwend.

U kunt genieten van de zeer vriendelijke service van de bemanning! U zult genieten van heerlijke gerechten die u smaakpupillen zullen waarderen!

Faciliteiten aan boord van Celebrity Infinity

Er zijn genoeg  activiteiten te doen aan boord van de Infinity. Het zal lastig worden om aan alle activiteiten deel te nemen.  Trek een paar baantjes in één van de zwembaden of ga een dag naar de Canyon Ranch Spa. Even rustig een boek lezen in de bibliotheek. Heeft u kinderen? Ook zij hebben genoeg te doen, zo is er een Kid’s Pool en een video-arcade (tegen betaling) met games om hen lekker bezig te houden

Culinair genieten aan boord van Celebrity Infiniy

Houdt u van lekker eten en wilt u uw smaakpapillen weer eens wat anders laten proeven? Celebrity Cruises heeft zeer goede keukens aan boord. Niks is te veel en u kunt ten alle tijden uw voorkeuren doorgeven.  Aan boord zijn er verschillende restaurants, het hoofdrestaurant, maar ook een aantal specialiteiten restaurants:

  • Tuscan Grill
  • Qsine
  • Sushi on Five
  • Blu (alleen voor Aqua-gasten of op aanvraag voor Suite-gasten)
  • Luminea (enkel voor Suite-gaste)

 

 

Cruiseschip-Celebrity Infinity-Celebrity Cruises-Martini Bar

Entertainment aan boord van Celebrity Infinity

Heeft u even geen zin in het theater van 4 verdiepingen hoog? Aan boord kunt u een gokje wagen in het Casino en wellicht staat het geluk aan uw zijde.  Speel een spelletje blackjack of ga achter één van de fruitmachines zitten.  Of wat dacht u van een film kijken?  Uiteraard zijn er aan boord van de Infinity nog talloze mogelijkheden van diverse bars.

  • Martini Bar & Crush
  • Cellars Masters
  • Cova Cafe Milano voor de specialiteiten koffie en wijnen
  • Michael’s Club (Congac en Cigar Lounge voor suite gasten)
  • Rendez-Vous Lounge voor Cabaret en Komedie shows

Leuk feitje: In 2020 zal het schip gemoderniseerd worden. De hutten, The Retreat Sun Deck en Lounge, maar ook de restaurants gaan op de schop. Ook wordt de spa geheel vernieuwd.  ​



Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan