Celebrity Xpedition

 

Cruiseschip-Celebrity Xpedition-Celebrity Cruises-Jacuzzi

Op expeditie naar de meest bijzondere bestemming

Wanneer je voet aan boord zet met onze ultramoderne 100-passagier Celebrity Xpedition® op de Galapagos Eilanden, wees dan voorbereid op een ervaring als geen ander. Gevuld met aflaten, waaronder roomservice, dineren in de suite, massages, gratis luxe badjassen, een fitnessruimte, nachtelijke lezingen door gecertificeerde natuuronderzoekers uit het Galapagos National Park (die aan boord zijn tijdens uw hele vakantie), en livemuziek in de Discovery Lounge, je zult de Galapagos-eilanden in stijl ervaren.

Faciliteiten aan boord van Celebrity Expedition

Doordat cruiseschip Celebrity Xpedition relatief klein is, zijn er niet zo veel faciliteiten aan boord, zoals u mogelijk gewend bent van andere cruiseschepen. De bibliotheek is de belangrijkste plaats aan boord, aangezien daar alle literatuur over het te bezoeken natuurgebied aanwezig is. Tevens worden hier diverse lezingen gegeven door biologen en gastsprekers.

Op het Sunshine deck vindt u het zonnedek met dekstoelen van teakhout en een patio met tafels en stoelen. ’s Avonds kunt u op dit dek genieten van de sterrenhemel. Op het schip bevindt zich tevens een jacuzzi en een sauna.
In het Darwin restaurant wordt in één open zitting gegeten. In de lounge met bar kunt u op de dansvloer heerlijk swingen. De Celebrity Xpedition combineert een unieke combinatie van natuur en vakantie.

 

Culinair genieten aan boord van Celebrity Expedition

Aan boord van de Celebrity schepen kunt u zeer goed dineren en dat is dan ook op de Xpedition.
het is schip is voor 100 passagiers en er zijn twee restaurants aan boord:

  • Ocean Grill
  • Darwin’s Restaurant

 

Cruiseschip-Celebrity Xpedition-Celebrity Cruises-Discovery Lounge

Entertainment aan boord van Celebrity Expedition

Uiteraard is het schip gebouwd voor de expeditie cruises en vind u geen entertainment terug zoals op de “gewone” cruiseschepen.

  • Discovery Lounge waar lezingen gehouden worden​

Eigenlijk is uw entertainment de eilanden. Deze eilandengroep behorend bij Ecuador, ligt op ca.1000 kilometer van de westkust van Zuid-Amerika in de Stille Oceaan. Charles Darwin heeft deze eilanden groep bezocht en mede op basis van zijn bevindingen op de Galapagos Eilanden heeft hij de Evolutietheorie geformuleerd.

Door de unieke flora en fauna staan de eilanden op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. U vindt er bijvoorbeeld:

  • Darwinvinken
  • Jan van Genten
  • Zeeleeuwen
  • Pinguïns
  • Zee leguanen
  • Landschildpadden

Deze landschildpadden zijn verantwoordelijk voor de naam van de eilandengroep.

Doordat de dieren hier geen natuurlijke ‘vijanden’ kennen, zijn ze ook niet bang voor mensen. U kunt dus op zeer nabije afstand oog in oog komen te staan met de dieren.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan