Costa Deliziosa

 

Costa Deliziosa het pareltje van de Costa vloot

De Costa Deliziosa van Costa Cruises is een prachtig schip dat u laat betoveren. De Costa Deliziosa is een zusterschip van de Costa Luminosa.

Aan de vormgeving van het interieur is veel aandacht besteed. De combinatie van parelmoer, ivoor, hardhout en mozaïek maakt het cruiseschip Costa Deliziosa tot een juweel. Bovendien is het schip voorzien van de nieuwste attracties, dus vertier genoeg voor het hele gezin.

De hutten aan boord van de Costa Deliziosa zijn modern ingericht en voorzien van satelliet tv, minibar, kluisje, haardroger en douche/wc.

Faciliteiten aan boord van Costa Deliziosa

Geniet aan boord van de Costa Deliziosa van een heerlijke oosterse massage of een stoombad in de Samsara Spa. U kunt zich ontspannen in de Samsara Spa met thermen, sauna, stoomkamer, UVA-solarium, balneotherapie en zwembad. Wilt u sporten dan is er een fitnesszaal in de Samsara Spa.

Voor de “sportieve reiziger” is er een Grand Prix-simulator en een golfsimulator met 37 verschillende parcours aan boord van cruiseschip Costa Deliziosa.  Bovendien is er bij het zwembad met glazen dak een 18 m2 filmscherm voor de vertoning van de nieuwste films. Houdt u van heftige emoties bezoek dan de 4D-bioscoop aan boord van de Costa Deliziosa.

Kinderen aan boord van de Costa Deliziosa worden niet vergeten. Voor hen zijn er eigen speelruimtes en een zwembad. En dit is per leeftijdsgroepen ingedeeld.

Culinair genieten aan boord van Costa Deliziosa

Er zijn vier restaurants aan boord van de Costa Deliziosa,

  • Albatross – serveert Italiaanse en Europese gerechten
  • Buffet Muscadins – heerlijke buffet dat favoriete gerechten serveert
  • Lido Azzura Blu – is een klein buffet restaurant
  • Club Deliziosa – gezonde gerechten vanuit de hele wereld.

Entertainment aan boord van Costa Deliziosa

Het theater telt drie verdiepingen en er zijn uiteraard diversen barretjes, een casino, een discotheek, een bibliotheek en diverse winkeltjes.

S avonds kunt u genieten van een show in het theater. Iedere avond is er iets anders te zien. Van musicals tot zangers van komediant tot goochelaar!

Er zijn 11 bars aanwezig op het schip waar u een heerlijk drankje kunt drinken. Onder het genot van wat livemuziek!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan