Costa Fascinosa

Costa Fascinosa, klaar voor activiteiten en ontspanning

De Costa Fascinosa, is vanaf mei 2012 in de vaart en heeft als thema de film-en theaterwereld meegekregen. Zo zijn de bruggen vernoemde naar beroemde mensen zoals: Zhivago, Aida, Tosca. Het hart van de Costa Fascinosa wordt gevormd door een groot atrium met een centrale trap die toegang biedt tot negen bruggen, van 3 tot 13 graden. Dit gedeelte is ingericht met grote spiegels die het visuele effect versterken, met name bij de panoramische liften. Dit schip behoort tot de Concordia Klasse samen met de Fascinosa, Favolosa, Pacifica en Serena.

Faciliteiten aan boord van Costa Fascinoza

Op het gebied van amusement kan dit schip wedijveren met de beste:

Voor de momenten waarop u zich wilt ontspannen is er de Samsara Spa van 6000 m2. Hier bevindt zich ook een fitnessruimte, een zwembad voor thalassotherapie, massage-en schoonheidsbehandelkamers, sauna’s  en stoombaden. Boekt u een Samsarahut, dan heeft u rechtstreeks toegang en geniet u van allerlei extra’s.

Er zijn in totaal 4 zwembaden, waarvan 2 met een uitschuifbaar dak, 5 whirlpools en diverse sportdekken. De allerjongste passagiers beschikken over een eigen spelotheek , een discotheek en een eigen zwembad met piratenschip!

Culinair genieten aan boord van Costa Fascinoza

Het typisch Italiaanse ontbijt of een heerlijk internationaal ontbijt, geserveerd aan tafel in het hoofdrestaurant en vers bereid, geeft u de juiste impuls voor een enthousiast begin van uw dag. Tijdens het diner zullen ze de meest beroemde Italiaanse gerechten proeven, waaronder runderhaas alla Rossini, cappelletti met stoofvlees of een heerlijke Sardijnse fregola met verse groenten, maar ook gastronomische gerechten van de plaatsen die we bezoeken.

  • Ristorante Otto e Mezzo – met verschillende gangen van verschillende heerlijke gerechten, zult u genieten van het diner in deze grote eetzaal.
  • Pizzeria – mis tijdens uw cruise geen heerlijke pizza.
  • Grill – als u op zoek bent naar een sappige burger, hoeft u niet verder te zoeken dan Grill.
  • Ristorante Samsara – ga hierheen voor lichtere, gezondere opties.
  • Ristorante Buffet Tulipano Nero – het informele zelfbedieningsrestaurant van het schip.

De inwendige mens wordt goed verzorgd in 5 restaurants waarvan twee specialiteitenrestaurants met bijbetaling en in totaal 13 bars, waaronder een koffie- en cognac bar en een koffie- en chocolade bar.

 

Entertainment aan boord van Costa Fascinoza

Zodra de avond valt, komt Costa Fascinosa tot leven met een scala aan opwindend en levendig entertainment.
Atrio Amarcord – Honderden sprankelende diamanten zullen uw binnenkomst in Costa Fascinosa verlichten. Ze markeren het begin van een fantastisch avontuur op het meest glamoureuze schip in de vloot.

Bel Ami Theater – Er is een magisch moment aan het begin van elke show, wanneer de lichten uitgaan en je je adem inhoudt tot de gordijnen opengaan – dit magische moment wordt elke avond herhaald op Costa Fascinosa, en het is elke keer anders!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan