MS Beethoven

Rivierschip-CroisiEurope-MS Beethoven-Cruise-Schip

Ontdek de Rijn en Donau met MS Beethoven

Aan boord van de MS Beethoven is er een ruime receptie. Wanneer u vragen heeft over de verschillende bestemingen kunt u hier terecht. Hier vindt u ook de souvenirshop.

Voor wat entertainment moet u ‘s-avonds in de Loungebar zijn. Hier worden dansavonden en andere animatie avonden gegeven. Door de grote ramen hoeft u niets te missen van het uitzicht!

Wilt u genieten van pianomuziek en een heerlijke cocktail? Dan moet u beslist naar de Pianoramabar gaan. Hier geniet u van de gezellige pianomuziek! Ook in de Pianoramabar zijn grote ramen waardoor u kunt genieten van de muziek en het uitzicht!

Aan de achterkant van het schip kunt u het Terras vinden. Dit is de ideale plek om nog even te genieten van de rust en het landschap.

Het zonnedek is uitgerust met vele stoelen en ligstoelen. Ideaal om helemaal tot rust te komen en even te relaxen terwijl het landschap aan u voorbij komt. Aan boord van MS Beethoven worden ook gymsessies gegeven op het zonnedek!

 

Rivierschip-CroisiEurope-MS Beethoven-Cruise-Restaurant

Culinair

Alle maaltijden worden geserveerd in het Restaurant. Hier kunt u genieten van het ontbijt, lunch en diner. Ook in het restaurant zijn grote raampartijen aanwezig zodat alle gasten kunnen genieten van de omgeving waar het schip vaart!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan