Cruise met Cruise & Maritime Voyages

Algemene informatie

De schepen van Cruise & Maritime Voyages (CMV) zijn kleinere schepen. De rederij heeft een Brits tintje aan boord. Ze komen uit Engeland. U zult zich snel thuis voelen. De rederij doet er alles aan om een fijne sfeer te creëren voor haar passagiers. De rederij is een hanteert aan boord “Adults only”. Dan heeft u dus echt even tijd om helemaal te ontspannen!

Cruise & Maritime Voyages

Schepen

De vloot bestaat uit kleine en intieme schepen:

Cruiseschip-Vasco da Gama-Cruise & Maritime-Restaurant Schip

 

Bestemmingen

De rederij vertrek naar bestemmingen zoals: Britse eilanden, Noorwegen, Oostzee & Baltische staten en naar de Noorse Fjorden. Er zijn vele cruises die starten vanuit Nederland. U kunt vertrekken vanuit Amsterdam of Rotterdam.

Accommodatie

Er zijn diverse hutcategorieen aan boord van de schepen. Er zijn binnenhutten, buitenhutten en op sommige schepen ook balkonhutten.

 

Culinair

U kunt genieten van heerlijke maaltijden aan boord van CMV. Elke middag is er de bekende “Afternoon Tea”. “S avonds kunt u genieten van heerlijke diners. Kiest u voor het buffet of voor het à la carte restaurant?

Kinderen

Kinderen zijn niet toegestaan bij deze rederij. Vanaf 16 jaar zijn kinderen welkom bij deze rederij. Vanzelf sprekend zijn er geen faciliteiten aan boord van het schip.

 

Activiteiten & Entertainment

Deze Engelse rederij weet hoe publiek vermaakt wilt worden. Ze hebben meerdere prijzen ontvangen: Top 5 Small Ship for entertainment en de prijs Top 5 Mid-Size Ship for Shore Excursions. Deze prijzen zijn uitgereikt door Cruise Critic.

Het schip is uitgerust met een fijn Zonnedek, dus neem een duik in het zwembad en geniet van de prachtige omgeving!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan