River Diamond

 

RD_lounge_3_72dpi

River Diamond genieten zonder massa

De River Diamond is een 4-sterrenschip, dat van alle gemakken is voorzien. Het comfortabele schip is in 2018 gerenoveerd en is stijlvol en met detail ingericht. Geniet van een lekker drankje in de panoramalounge, of ga heerlijk in de zon liggen op het speciaal gemaakte zonnedek.

Voor de ontspanning binnen in het schip is er zelfs een kleine bibliotheek aanwezig. De River Diamond is een klein, gezellig schip met maar plek voor ongeveer 170 passagiers. Hierdoor wordt u door de bemanning goed verzorgt en is alles tot in de puntjes geregeld.

 

Culinair 

Doordat de River Diamond een klein schip is, is er 1 buffetrestaurant aanwezig. Hier kunt u genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. De bemanning zorgt ervoor dat u niets te kort komt aan boord van de River Diamond. Op de panorama bar & lounge of het lido terras kunt u de hele dag lekkere drankjes bestellen.

 

Entertainment aan boord van de River Diamond

De River Diamond is om te relaxen. Dagelijks is er een muziekprogramma in de panorama lounge. Daarnaast kunt u genieten van de zon op het hooggelegen zonnedek. Voor de sportievelingen is er ook een fitness ruimte aanwezig.

RD_lobby_upper deck_1Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan