Cruise vanuit Rotterdam – Begin ontspannen aan uw reis!

Met een cruise vanuit Rotterdam begint u al heerlijk ontspannen aan uw reis! Onze eigen havenstad vormt de ideale start van uw cruisevakantie. Binnen handbereik, recent flink vernieuwd en volop keuze uit de gaafste reisbestemmingen en rederijen. Welke bestemming gaat u ontdekken vanuit de grootste haven van Europa?

Dichtbij is ideaal

Waarom zou u ver reizen met zo’n bruisende havenstad vlak voor de deur? Vertrekken vanuit Rotterdam scheelt u veel reizen en stress. U hoeft geen verre vluchten te ondernemen om bij de vertrekhaven aan te komen. Dat betekent: geen prijzige vliegtickets, niet urenlang wachten op luchthavens en een flinke tijdsbesparing! Daardoor is een cruise vanuit Rotterdam relatief goedkoop. Met het geld wat u bespaart kunt u tijdens uw cruise weer leuke activiteiten en excursies van bekostigen, zodat u na afloop nóg meer bijzondere vakantieherinneringen heeft!

En die tijdsbesparing? Daar kunt u weer slim gebruik van maken door te genieten van al wat Rotterdam te bieden heeft. Wie vroeg incheckt voor de cruise vanuit Rotterdam heeft nog genoeg tijd om in de buurt op ontdekkingstocht te gaan. Geniet op steenworp afstand van de Wilhelminakade van een kopje koffie in hotel New York, met uitzicht over de haven. Of maak na het afgeven van uw bagage een ommetje in de omgeving en bewonder de levendige stad.

Moderne en bereikbare cruise terminal

Cruise Terminal Rotterdam is eenvoudig te bereiken, of u nu met eigen vervoer komt, of reist met het openbaar vervoer. Parkeer uw auto bij het parkeerterrein van de ss Rotterdam, waar deze lang geparkeerd mag blijven staan. Vanaf daar brengt een shuttle u naar de Wilhelminakade. Komt u met het openbaar vervoer? Ook dan is aankomen op bestemming zeer eenvoudig: metrostation Willemsplein ligt op slechts 250 meter afstand van de cruise terminal. Uw cruise vanuit Rotterdam ligt dus altijd binnen handbereik.

De cruise terminal is redelijk recent nog flink verbouwd, waarbij deze geheel gemoderniseerd is. De vernieuwde voorzieningen zorgen voor optimaal comfort, zodat uw cruise vanuit Rotterdam al van begin af aan een fijne en bijzondere ervaring is! De terminal heeft een frisse, moderne look gekregen, maar toont tegelijkertijd toch nog her en der een historisch tintje.

Bestemmingen bij cruise vanuit Rotterdam

Volop reden om uw volgende cruise vanuit Rotterdam te starten dus! Daarbij zijn er genoeg prachtige reisbestemmingen om uit te kiezen, met keuze voor diverse rederijen. Gaat u lekker genieten van het zonnetje tijdens een cruise naar het Middellandse Zeegebied? Of kiest u voor een reis naar Noord-Europa, waar u diverse Scandinavische landen en nog veel meer unieke reisbestemmingen aan zult doen? Zelfs een trans-Atlantische cruise vanuit Rotterdam behoort tot de mogelijkheden!

Wilt u meer weten over de mogelijke reizen vanuit deze havenstad? Bekijk dan nu alle cruises vanuit Rotterdam in ons aanbod, of laat u adviseren door onze cruise experts om samen tot de perfecte cruise voor u te komen.

Benieuwd welke cruises nog meer vanuit Nederland vertrekken? Bekijk alle cruises vanuit Nederland.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan