Cruisen met Peppa Pig

Wil je graag op cruisevakantie maar weet je niet of je je kinderen mee moet nemen? Er is altijd wel genoeg te beleven voor kinderen op een cruiseschip. Maar binnenkort komt rederij Costa Cruises wel met een hele bijzondere ervaring! Het populaire tekenfilmfiguurtje Peppa Pig wordt aan alle kinderen voorgesteld. Ook krijgt iedereen die aanmeert in Barcelona een entreeticket voor PortAventura World cadeau. Zo weet je zeker dat het hele gezin zich vermaakt tijdens de cruise.

Ontmoet Peppa Pig aan boord

Peppa Pig is een grappig varkentje dat het favoriete tekenfilmfiguurtje is van veel peuters en kleuters. Hoe leuk zou het zijn om je kleine dreumes zelf door de wereld van Peppa te laten lopen? De Costa Diadema is het eerste schip van Costa Cruises waarop de wereld van Peppa en haar familie wordt nagebootst. Kinderen kunnen hier Peppa Pig ontmoeten of spelletjes spelen en puzzels maken die aansluiten bij het thema. In de zomer komen er nog 9 schepen van Costa Cruises bij waar Peppa Pig te ontmoeten is.

PortAventura World voor oudere kinderen

Peppa Pig is natuurlijk heel erg leuk maar vooral bedoeld voor de kleintjes. Daarom krijgt iedereen die met Costa Cruises in Barcelona aanmeert een entreeticket voor PortAventura World. In het park reis je langs spectaculaire attracties door verschillende werelddelen. PortAventura World is het grootste avonturenpark van Spanje en dus ideaal voor tieners! Ga je niet nu maar pas in 2017 op cruisevakantie? Dan wordt PortAventura World nog spannender om te bezoeken door de toevoeging van Ferrari Land. Voel je net als Max Verstappen terwijl je ervaart welke adrenalinekicks echte Formule 1 coureurs ervaren. Het park is dus niet alleen leuk voor de kinderen maar stiekem ook een beetje voor pa en ma!

Activiteiten voor alle leeftijden

Peppa Pig ontmoeten en PortAventura World bezoeken zijn natuurlijk ontzettend leuk om te doen. Maar je wil ook dat je kinderen zich daarnaast niet vervelen. Daarom biedt Costa Cruises een uitgebreid activiteitenprogramma aan boord aan voor kinderen. Er is een speciaal kinderzwembad en er zijn genoeg mogelijkheden om spelletjes te doen of te gamen. Ook worden er sporttoernooien en feesten in het zwembad georganiseerd. Voor kinderen van alle leeftijden is er wel iets te doen. Dus twijfel niet langer en ga op cruise met kinderen!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan