Australië & Nieuw Zeeland

Cruises in Australië en Nieuw-Zeeland laten passagiers kennismaken met de landschappelijke schoonheid van het land Down Under. In twee weken tijd ziet u alle verschillende landschappen voorbij komen. Verken de verfijnde steden van Australië, bezoek wildparken of maak een excursie naar het Great Barrier Reef om te snorkelen, duiken of zeilen. Nieuw-Zeeland biedt een afwisselend landschap, van alpiene bergen en prachtige meren tot ruige kliffen en zandstranden. Verken Maori-dorpen, dineer in een café in Auckland, bezoek een kiwi-boerderij of geniet van de tuinen van Christchurch.

Sommige cruises in Australië en Nieuw-Zeeland varen ook naar Azië. Elk jaar zijn er een paar lange reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland vanuit havens op het Amerikaanse vasteland, zoals New York en Los Angeles. Cruises in Australië en Nieuw-Zeeland duren over het algemeen 3 tot 16 nachten, maar langere cruises worden ook aangeboden.

Beste tijd

Australië en Nieuw-Zeeland zijn het hele jaar door cruisebestemmingen, door de aangename temperatuur.

Nieuw-Zeeland-Akaroa-HAL-Champgane-Pool

Populaire bezienswaardigheden

  • Tauranga – Nieuw Zeeland – Hier vind u vele geometrische geiser en hete modderpoelen. En hier leert u meer over de Maori’s.
  • Port Arthur – Tasmanië – Is een pracht eiland waar u mooie natuur vind. Huur een auto en ga erop uit!

Vliegreis

Om aan uw cruise te beginnen gaat er eerst nog een lange vlucht aan vooraf. Zorg dat u minimaal 2 dagen van te voren al op bestemming bent. Zo kunt u wennen aan het grote tijdsverschil. Vaak heeft u een tussen stop in Dubai, Singapore, Kuala Lumpur en Hong Kong.

Wanneer u de tijd heeft raden wij aan om uw vakantie te verlengen! Huur een auto in de buurt van Sydney en bezoek de prachtige Blue Mountains! U bent nu eenmaal toch aan de andere kant van de wereld!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan