Canada & New England

Pitoreske vissersdorpjes omringd door de prachtige natuur. Ga opzoek naar elanden, herten, bevers of coyotes. Montreal en Halifax zijn bekende steden die vaak worden aangedaan tijdens een cruise naar Canada en New England. In Quebec kunt u tijd doorbrengen in de oude binnenstad. Breng een bezoek aan de oudste stad in Canada, Saint John. Saint John zit vol met natuurlijke schoonheid.

Beste tijd

De beste tijd om hier naartoe te reizen is in de zomer, zo ontspant u aan de hitte. In het najaar kunt u genieten van de prachtige herfstkleuren!

Canada-quebec-montreal-skyline

Populaire bezienswaardigheden

  • Newport – Rhode Island – Hier vind u herenhuizen, zeilboten en vuurtorens. Hier voelt u nog de elegantie van vroeger toen dit een zomeroord was voor de rijken.
  • Quebec City – Quebec – Wanneer u in Quebec aankomt proeft u nog de Frans-Canadese historie. Breng wat tijd door in de oude binnenstad met geplaveide straten, terrasjes en torenhoge kerken. U mag hier niet vertrekken zonder het Montmorency-watervallen te hebben bekeken.

Vliegreis

De cruise vertrek vanuit new York, Toronto of Washington. Deze cruises zijn geen back to back cruises. Dat betekend dat u in een andere vertrekhaven start en in een andere aankomsthaven terug komt. De gemiddelde vliegtijd bedraagt rond de 8 uur. Zorg dat u minimaal 1 dag van te voren op de vertrekhaven aanwezig bent. Zodat u de andere dag fris en uitgerust naar het schip toe kunt.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan