Midden Amerika

Cruises naar Mexico en Midden-Amerika bezoeken mogelijk havens in de Stille Oceaan en de Zee van Cortez of in de Caribische Zee. U komt in steden zoals: Nicaragua, Acapulco, Costa Rica, Belize, Honduras en Guatemala.

Cruises naar Midden Amerika vertrekken voornamelijk uit Californië (San Diego) en vinden meestal aan de kust droog weer en meer bergachtig terrein. Activiteiten die u kunt ondernemen zijn vissen, paardrijden op het strand, parasailen en vele andere sporten zijn er in overvloed.

Of kies voor een cruise in Mexico en Midden-Amerika die vertrekt vanuit havens in Florida. U treft hier een vochtiger klimaat, weelderige natuur en warm, kristalhelder water vinden om te zwemmen, snorkelen en duiken.
In dit gebied wordt een breed scala aan excursies aangeboden, van duiken en snorkelen in Roatan tot ziplinen in de jungle van Belize tot wandelen in de verbazingwekkende nationale parken van Costa Rica. Voor ieder is er een keus!
Bij sommige cruises passeert u ook het Panamakanaal om aan de westkust van Mexico te komen.

Er zijn cruises vanaf 3 nachten tot 14 nachten naar Midden- Amerika.

Beste tijd

Cruises in Mexico en Midden-Amerika zijn het hele jaar door beschikbaar.  

mexico-Cozumel-strand-palmbomen

Populaire bezienswaardigheden 

  • Acapulco – Mexico – Acapulco staat bekend om zijn gewaagde klifduikers die vanaf de 130 meter hoge kliffen van La Quebrada duiken. Populaire excursies zijn onder meer boottochten met glazen bodem, golfen en parasailen.
  • Cozumel – Mexico – Maak een excursie naar de oude Maya-ruïnes per jeep, paard of elektrische fiets. Tequila- en salsaproeverijen omarmen de lokale cultuur!

Vliegreis

Wij raden u aan om minimaal 1 nacht voor uw cruise een hotelovernachting te nemen. Zo kunt u ontspannen op reis. De vlucht naar Florida duurt ongeveer 10 uur. Een rechtstreekse vlucht naar San Diego duurt ongeveer 16 uur. Hulp nodig bij het boeken van uw hotel of vlucht? De Cruise-Experts van Captain Cruise cruise helpen u graag!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan