Oostelijke Middellandse Zee

Een cruise naar de Oost Middellandse zee brengt u naar prachtige bestemmingen. Het oosten van de Middellandse Zee biedt tal van mogelijkheden. U bezoekt steden in Griekenland, zoals Athene, Corfu en het prachtige Santorini. In Italië bezoekt u Napels, Rome, Bari en de romantische stad Venetië.

Van de vele Griekse eilanden is zeker het vulkanische Santorini vermeldenswaardig. Laat u met de kabelbaan naar de hooggelegen hoofdstad Fira vervoeren. Kijk boven gekomen terug en zie het cruiseschip prachtig in de baai liggen.

Cruises duren gemiddeld tussen de 7 en 14 nachten. De meeste vertrekken vanuit Venetië of Athene.

Beste tijd

Cruises die u meenemen in de Oost Middellandse zee vertrekken tussen april en oktober.

Kroatië-Dubrovnik-Stadsmuur-Stad

Populaire bezienswaardigheden

  • Katakolon – Griekenland – Bekijk de bakermat waar ooit de Olympische spelen begonnen zijn! Deze unieke plek in de historie!
  • Dubrovnik – Kroatië – Dit is een speciale bestemming. Hier kunt u nog lopen op de oude vestigingsmuren van de stad. En op iedere hoek kunt u genieten van een ander fantastisch uitzicht! Wandel naar het centrum van de stad en geniet van de sfeer die er hangt!

Bekijk alle cruises

Vliegreis

Een korte vlucht heeft u nodig om op plaats van bestemming te komen. De vluchten naar Venetië duren ongeveer 1,5 uur. De vluchten naar Athene duren rond de 4.5 uur. U kunt ook met uw eigen auto naar Venetië rijden wanneer u nog meer van de mooie middellandse Zee wilt zien. Dan moet u er wel rekening mee houden om een Back-to-Back cruise te boeken (Dezelfde vertrek en aankomsthaven)!

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan