Oostkust USA

Het land waar de “Pilgrim Fathers” voor het eerst landden en de naties van de Verenigde Staten en Canada werden geboren, de oostkust van Noord-Amerika is rijk aan geschiedenis, natuurlijke schoonheid en iconische steden.

Cruises naar de Oost kust van de Verenigde Staten vertrekken veelal uit Bosten en New York. Steden zoals Norflolk, Boston, Halifax en Portland worden aangedaan.

Het vertrek vanuit New York is bijzonder. Er zijn twee havens waar u in kunt schapen. Als u geluk heeft vaart u langs het Vrijheidsbeeld en kunt u deze prachtig bewonderen.

De Oostkust heeft u veel natuurschoon te bieden! Deze cruises duren gemiddeld tussen de 4 en 7 nachten.

Beste tijd

De meeste cruises vertrekken tussen mei en oktober. De herfst is een populaire tijd onder de reizigers.

Verenigde Staten-Boston-Cruise-Haven-uitzicht-stad

Populaire bezienswaardigheden

  • Boston – Verken deze stad door een wandeling te maken. Volg het Freedom Trail voor de meest opvallende bezienswaardigheden.
  • Bar Harbor – bezoek het Acadia National Park, hier kunt u genieten van stranden, bossen en granieten kliffen. Wilt u graag walvissen spotten? Dan heeft u hier de kans daarvoor!

Vliegreis

De vliegtijd bedraagt ongeveer 8,5 uur naar New York. Als u vanuit deze wereldstad vertrek raden wij aan om een paar extra dagen hier te spenderen! Boek een hotel en geniet van de Big Apple! Hulp nodig bij het uitzoeken van uw hotel of vlucht? Onze Cruise-Experts helpen u graag!

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan