Westelijke Middellandse zee

Een cruise in het vaargebied Middellandse Zee West kan de oost- en zuidkust van Spanje, inclusief de Balearen, aandoen. Geniet van het heerlijke Middellandse Zee klimaat aan boord van het cruiseschip of tijdens de excursies en bezoeken aan havens. Tijdens een Middellandse Zee cruise kunt u heerlijk ontspannen, genieten van alle luxe en op avontuur gaan tijdens een excursie.

Tijdens een van de Westelijke Middellandse Zee cruises bezoekt u de fraaie Franse Riviera en het eiland Corsica. Italië is echt een cruiseland bij uitstek met prachtige steden als Livorno, Venetië, Napels en mooie eilanden als Sardinië en Sicilië.

Tot slot nog even aandacht voor een kleine parel: Malta. Klein, maar zeer sfeervol. La Valletta is een schilderachtig stadje met een mooie haven. Het eiland is makkelijk te verkennen in één dag en u gaat op het einde van de middag zeker weer tevreden aan boord.

Er zijn al korte cruises van 3-4 nachten in de Westelijke Middellandse Zee. Dit is ideaal wanneer u dit wilt combineren met een autovakantie! Daarnaast zijn er 7 tot 14 nachten cruises in de Middellandse Zee.

De meeste cruises vertrekken vanuit Barcelona, Rome, Marseille, Savona, Genua en Palma de Mallorca.

Beste tijd

De meeste Westelijke Middellandse Zee cruises vertrekken tussen april en oktober. Sommige rederijen varen hier het jaar rond.

Populaire bezienswaardigheden

  • Rome – Italië – In één dag Rome zien? Het zou kunnen. Wandel door Vaticaanstad, gooi een muntje in de Trevi-Fontijn en geniet van het mooie Colosseum!
  • Livorno – Italië – Dit geeft u de kans om naar het unieke scheve toren van Pisa te gaan. Ook de andere monumenten zijn adembenemend!

Vliegreis

In maximaal 3,5 uur bent u in de vertrekhaven van de cruise. Plan genoeg tijd in zodat u ontspannen aan uw vakantie begint? U kunt er tevens voor kiezen om een hotelovernachting te nemen voor uw cruise! Hulp nodig bij het boeken van uw hotel en vlucht? Onze Cruise-Experts helpen u hier graag bij!

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan