Westkust USA

Een cruise naar de Westkust van de USA, waar u verrassende havens kunt bezichtigen. Grote steden, mooie kustplaatsen en ruige kustplaatsen. Steden die aan worden gedaan zijn: Los Angeles, San Fransisco, San Diego, Ensenada, Seattle, Portland & Vancouver.

De meeste cruises vertrekken vanuit LA of Vancouver. De gemiddelde cruise duurt tussen de 5 en 8 nachten.

In Los Angeles heeft u de kans om de “Rich and Famous” te bezoeken. Ga opzoek naar de Hollywood letters, wandel over de Hollywood Walk of Fame en ga tegen de avond naar de pier van Santa Monica.

Beste tijd

In de maanden april en mei is varen de cruises naar de Westkust van de USA.

Verenigde-Staten-San-Francisco-golden-gate-bridge-brug

Populaire bezienswaardigheden

  • San Francisco – Net als in de film, deze stad is geweldig! Huur een auto of boek een excursie. Bezoek de Hills en bekijk de beroemde tram. Rij over de Golden Gate Bridge en stop bij één van de uitzichtpunten. En wanneer u nog tijd over heeft, bezoek Alcatraz Island! Een stad die u lang zult herinneren!
  • Vancouver – Bezoek het Capilano Suspension Bridge Park. Hier is de beroemde Capilano hangbrug over de Caplinao rivier. De brus is 140 meter lang en hangt 70 meter boven de rivier. Het regenwoud erom heen is prachtig en een bezoek waard!

Vliegreis

Met een rechtstreekse vlucht ben u binnen 11 uur in Los Angeles. Breidt u cruise uit met een paar extra dagen in de USA. Zo kunt u in de buurt van Los Angeles nog naar bekende natuurparken. Via Las Vegas kunt u bijvoorbeeld naar de Grand Canyon. Heeft u hulp nodig bij het uitstippelen van uw vakantie? Daar helpen wij u graag bij!

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan