Zuid Amerika

Cruises in Zuid-Amerika bedienen een breed scala aan fascinerende bestemmingen en culturen. Tijdens een cruise in Zuid-Amerika ziet u weelderige regenwouden, torenhoge watervallen, felgekleurde ara’s, met sneeuw bedekte bergen, fjorden of pinguïnkolonies. Tijdens een cruise in Zuid-Amerika kunt u glinsterende plaatsen zoals Rio de Janeiro of Buenos Aires verkennen en meer te weten komen over verloren steden, oude beschavingen en aloude gebruiken.

Sommige Zuid-Amerikaanse cruises duren 50 dagen of langer en varen zuidwaarts langs de westkust rond de zuidpunt van het continent en noordwaarts langs de oostkust helemaal terug naar de VS. De meeste Zuid-Amerikaanse cruises worden in kortere segmenten gekocht, van 7 tot 15 dagen.

De meest populaire cruise in Zuid-Amerika omvat havens langs de oostkust en een segment langs de Amazone-rivier naar Manaus, Brazilië.

Beste tijd

Het cruiseseizoen in Zuid-Amerika duurt van november tot maart.

Argentinie-Buenos-Aires-cruise-haven-gekleurde huisjes

Populaire bezienswaardigheden

  • Buenos Aires – Argentinië – Een stad die bestaat uit extremen. Maak een fietstocht door deze fantastische stad. Zo komt u in het gekleurde deel La Boca en fiets u door het centrum
  • Valparaiso – Chili – Bezoek de wijngaarden van de Maipo-vallei en proef Chileense wijnen, bewonder de oudheden in het Pre-Colombiaanse museum of verken dorpen in het rustige platteland rond Santiago.

Vliegreis

Als u een lange afstand moet vliegen om uw vertrekhaven te bereiken, raden we u aan om ten minste een of twee dagen voor uw cruise in Zuid-Amerika aan te komen in de havenstad. Dit geeft u tijd om uit te rusten en u te oriënteren voordat u aan boord gaat.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan