Cruise naar Zuid-Oost Azië

Azië behoort tot één van werelds populaire vakantiebestemming. Er is een grote diversiteit aan activiteiten en avonturen die op u staan te wachten. Maak uw bezoek compleet met een bezoek aan de Grote Muur van China en bezoek adembenemende tempels.
Landen die u bezoekt tijdens uw cruise in Zuid-Oost-Azië zijn Vietnam, Filipijnen en Bali.
Een cruise naar Zuid-Oost-Azië staat vooral in het teken van stranden, palmbomen, fascinerende cultuur en dat alles bij elkaar zijn alle ingrediënten voor een droomreis!

Cruises duren gemiddeld tussen de 12 en 19 nachten.

Beste tijd voor een cruise naar Azië

Het cruise seizoen loopt van oktober tot februari. De seizoenen lopen zeer uiteen in deze regio.

Vietnam-Halong Bay-Thanh pho Ha Long-Quang Ninh-water-natuur-rotsen-strandje-bootjes

Populaire bezienswaardigheden in Azië

  • Halong Bay – Vietnam – In deze baai vind u meer dan 2000 vreemde gevormde rotsen die uit de zee reizen. Het zijn kalkstenen eilandjes. Een aantal van deze eilanden hebben grotten, waar u met een bootje in kunt varen!
  • Kuala Lumpur – Maleisië – Bezoek attracties zoals de Jamek-moskee; Chan See Shu Yuen, een Chinees clanhuis en een boeddhistische tempel; het Nationaal Paleis, met zijn 22 gouden koepels; en de Batu-grotten, de thuisbasis van een enorm standbeeld van de hindoegod en enkele van de beste uitzichten in de stad.

Vliegreis

Omdat u een eind moet vliegen is het verstandig om minimaal 1 dag van te voren op plek van de inschepingshaven te zijn. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van uw hotel of vlucht? Onze Cruise-Experts helpen u graag!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan