Zwarte Zee

Turkije en de Zwarte Zee bieden voor een cruise vakantie ultieme kansen. Laat u meevoeren in de sprookjesachtige landschap van Istanbul. Hier treft u levendige straatjes en mooie paleizen. Gaat uw schip nog verder naar de Zwarte Zee? Dan is de schitterende doorvaart van de Bosporus ook een hoogtepunt. Eenmaal aangekomen in de Zwarte Zee ervaart u prachtige havens als Yalta en Odessa.

Geniet van de bezoeken aan het dynamische Israël en het historische Egypte. In het Heilige Land mag een excursie naar Jeruzalem niet ontbreken. Daarnaast zal u ook Haifa aandoen. Als u Egypte aandoet, bezoek dan zeker de beroemde bibliotheek van Alexandrië of benut uw cruise om de piramiden te bezoeken. Op deze manier weet u zeker dat uw cruise een fantastische aaneenschakeling van hoogtepunten zal worden.

Cruises naar de Zwarte Zee vertrekken vooral vanuit Athene. Cruises duren gemiddeld 7 tot 14 nachten.

Beste tijd

De beste tijd om naar de Zwarte zee te gaan is tussen april tot oktober. Dan is hier een aangename temperatuur.

mandy foto's havens canva-Istanbul-Blauwe-Moskee-Turkije

Populaire bezienswaardigheden

  • Istanbul – Turkije – Bezoek de Blauwe Moskee en wandel door het aangrenzende park. U zult versteld staan! Een vaartocht over de Bosporus mag ook niet ontbreken!
  • Athene – Griekenland – Bezoek de oude Akropolis en geniet van dit prachtige wonder! De stad heeft meerdere parken waar u meer komt te weten over de geschiedenis van het prachtige Athene.

Vliegreis

Een vlucht naar Athene duurt ruim 4.5 uur. Wij raden uw aan om een hotelovernachting te nemen voordat uw cruise begint! Heeft u hulp nodig met het boeken van een hotel? Onze Cruise-Experts kunnen u daarbij helpen!

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan