Disney Wonder

 

Cruiseschip-Disney Wonder-Disney Cruise Line-Minnie on Deck

Drijvend paradijs aan boord van Disney Wonder

Disney Wonder, het tweede schip in de Disney Cruise Line vloot biedt een werkelijk unieke ervaring en combineert een strakke buitenkant die teruggaat tot de gouden eeuw van cruisen, met een moderne twist van innovatieve faciliteiten en het betoverende wonder van Disney. De Disney Wonder behoort samen met haar zusje Disney Magic tot de Magic Class.

Disney Wonder is een drijvend paradijs van plezier dat ervoor zorgt dat je de cruisevakantie van je leven hebt. Overal waar je naartoe gaat vertelt een ander verhaal en lokt je naar een nieuwe magische locatie. Met haar uitgesproken ontwerp herbergt ze meer dan 950 crew members die aan al uw wensen voldoen.

Geweldig voor het creëren van ongelooflijke familieherinneringen, families kunnen onvergetelijke maaltijden delen, deelnemen aan familieshows en genieten van zonovergoten middagen bij het zwembad. Terwijl kinderen een wereld vol magie ontdekken, kun jij lekker ontspannen in je eigen adult-only zones.

Met een sportdek, een driving range voor golf, een Walt Disney Theatre met 1040 zitplaatsen, een traditionele bioscoop en nog veel meer, biedt Disney Wonder iets waar het hele gezin van kan genieten.

Faciliteiten

Ondertussen, als je op zoek bent naar sport, is Wilde World of Sports Deck een activiteitenparadijs voor het hele gezin. Een groot openluchtgebied met basketbal, volleybal, sjoelen en tafeltennis, dit is een geweldige locatie voor een beetje vriendelijke competitie.

Speciaal gericht op kinderen, konden de activiteiten aan boord van het schip niet magischer zijn voor Disney liefhebbers. Het populaire AquaLab en Goofy’s Pool zijn geweldig voor wat plezier voor het hele gezin, terwijl de AquaDunk bodyslide gegarandeerd je adrenaline laat pompen. Als u echter een rustiger zwembad wilt, kunt u zich terugtrekken in de Quiet Cove Pool.

Buiten het zwembad zijn er nog veel meer gebieden om aan boord van het schip te verkennen. Disney’s Oceaneer Club moedigt de kleintjes aan om hun fantasie de vrije loop te laten terwijl ze magische landen verkennen, terwijl tieners kunnen ontsnappen naar Edge en Vibe, twee oudervrije zones die zijn uitgerust met de nieuwste technologie en games.

Culinair

Dineren aan boord van Disney Wonder zorgt ervoor dat het hele gezin tevreden is. Met voor elk wat wils, is ze de thuisbasis van vers bereide gerechten in een scala aan verschillende restaurants, waaronder:

 • Animator’s Palate
 • Cabanas
 • Italiaans restaurant Palo (tegen extra toeslag en is alleen voor volwassenen)
 • Tiana’s Place
 • Triton’s
 • Pete’s Boiler Bites
 • Eye Scream en Frozone Treats Bar
 • Preludes
 • Pinocchio’s Pizzeria
 • Roomservice

Entertainment

Zoals je van Disney mag verwachten, wordt het entertainment ten zeerste aanbevolen. Veel van de meest geweldige shows op zee bieden veel van de cast van de Broadway-shows en zijn zelfs verschenen in de originele theaterproducties. Het Buena Vista Theatre is de elegante locatie waar de ongelooflijke Disney producties worden gehouden. Met zangers en dansers van wereldklasse en populaire Disney Figuren kan het hele gezin genieten van geweldige shows zoals Frozen, A Musical Spectacular.

Net zo magisch als de geweldige uitvoeringen zijn de bars en lounges aan de overkant van het schip waar gasten ervoor kunnen kiezen om de avond door te brengen zoals ze willen:

 

Cruiseschip-Disney Wonder-Disney Cruise Line-Tiana's

 • French Quarter Lounge – is een populaire plek voor livemuziek
 • Crown & Fin Pub – traditionele Ierse pub ontmoet Disney in deze drukke ontmoetingsplaats
 • Azure – perfect voor iedereen die niet van een vroege avond houdt
 • Cadillac Lounge – de plek voor live pianomuziek
 • D Lounge – centraal gelegen en gastheer voor verschillende activiteiten, deze lounge is dag en nacht druk
 • Signals – ga hierheen als je van cocktails in de buitenlucht houdt met uitzicht op de oceaan

 

© 2024 Disney. Alle rechten gereserveerd. Scheepsregistratie: De Bahama’s.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan