Favoriete cruisebestemming: Frans-Polynesië

Ver, verder, verst, ja, Frans-Polynesië ligt niet op de hoek. Mede daardoor blijft dit een exclusieve droombestemming. Frans-Polynesië is net zo groot als Europa, en bestaat uit vijf eilandengroepen. De Genootschapseilandengroep is de bekendste eilandengroep, met onder andere Tahiti, Moorea en Bora Bora als grote trekpleisters. En waarom is Frans-Polynesië een favoriete bestemming? Omdat je echt het gevoel hebt alsof je in het paradijs bent beland: de geuren, kleuren, de natuur, de onderwaterwereld, alles is even adembenemend!

Ideale cruisebestemming?

Maar wat maakt Frans-Polynesië de ideale cruisebestemming? Dat zullen we verklappen. Maar eerst het slechte nieuws: Frans-Polynesië is een dure bestemming. Andere tropische bestemmingen in de Stille Zuidzee zoals Fiji, Cook eilanden en Hawaï zijn aanzienlijk betaalbaarder. Hierdoor ook weer het exclusieve karakter. Voor een overnachting in een Overwater Bungalow op Bora Bora, of Moorea moet je al snel denken a zo’n € 750 per nacht. Ja, per nacht! En dan is je ontbijtje niet eens inbegrepen. De vluchten tussen de eilanden zijn ook nog eens zeer prijzig. Dus eilandhoppen in Frans-Polynesië kan, maar is niet voor ieders portemonnee.

Cruises in de Stille Zuidzee

Hoe kan dit nu voordeliger? Met een cruise! Met Holland America Line kun je voor € 80 euro per persoon per nacht cruisen van Auckland naar San Diego met schitterende bestemmingen onderweg: Tonga, Cook eilanden, Frans-Polynesië (waaronder Tahiti, Moorea en Bora Bora), en Hawaï. En die € 80 zijn inclusief al die overheerlijke en uitgebreide maaltijden: ontbijt, lunch, high tea, snacks, en diner. Met Celebrity Cruises cruise je van Sydney naar Honolulu voor € 115 per persoon per nacht via Nieuw-Zeeland en Frans-Polynesië naar Hawaï.

Frans-Polynesië per cruise!

Uiteraard zijn er ook prachtige cruises waarmee je puur en alleen in Frans-Polynesië verblijft zoals met de luxe Oceania Sirena. Bij Oceania Cruises zijn naast alle maaltijden, ook de non-alcoholische dranken inclusief en op geselecteerde afvaarten zijn tevens je fooien en drankjes bij de maaltijden inbegrepen – met prijzen vanaf € 178 per persoon per nacht. Je doet op deze droomcruises niet alleen de Genootschapseilanden aan, maar ook de afgelegen Tuamotu eilandengroep waaronder de atollen Rangiro en Fakarava. Werkelijk adembenemend! Je hoort het waarschijnlijk al, we zijn echt groot fan, en vertellen je er graag meer over! Dus ben je nieuwsgierig geworden? Heb je nog vragen, of wil je direct die fantastische cruise boeken? Neem contact op met één van onze Cruise Experts.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan