Cruise met Friendship Cruises

Algemene informatie
Wilt u een riviercruise maken, dan bent u bij Friendship aan het juiste adres. Ze hebben 4,5 en 6 sterren schepen. Friendship Cruises heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van riviercruises. Het is een echt familiebedrijf dat thuis is in het verzorgen van riviercruises!

Friendship Cruises vaart met meer dan 48 verschillende schepen. Friendship heeft geen belang bij eigen schepen, voor de verschillende cruises worden schepen gecharterd.

 

Schepen van Friendship

Friendship Cruises heeft meer dan 40 schepen die varen over verschillende rivieren. Van de Rijn tot aan de Donau, het is allemaal mogelijk!

Friendschip-Rivier-Cruise

Bestemmingen

De schepen van Friendschip Cruises varen over de rivieren van Europa, zoals Rijn, Moezel, Rhône en Seine. Maar ook naar de Zware Zee, Mekong, Halong Bay, Irrawaddy en Amazone. In de winterperiode organiseren ze cruises die naar verschillende kerstmarkten gaan en natuurlijk een bijzondere kerstcruise!

U kunt zelf van boord gaan en de stad ontdekken, maar vanuit de rederij zijn er ook verschillende excursies mogelijk! De excursies worden veelal begeleid door een Nederlandse gids.

Accommodatie aan boord van Friendship

De hutten zijn comfortabel ingericht net als een hotelkamer en zijn voorzien van alle gemakken. Er zijn hutten met een panoramaschuifpui en Frans-Balkon. De grootte van de hutten variëren van 13 tot 17 m². Vanuit uw hut kunt u de prachtige omgeving langs de rivier al zien!

Culinair

Aan boord zult u niets te wensen overlaten als het over de maaltijden gaat. De chef-kok serveert iedere dag weer een fantastisch gerecht voor u en uw tafelgenoten. Geniet van het ontbijtbuffet, heerlijke lunches en verfijnde diners.

Kerstcruise-Keulen-Friendship-Cruises-HS-Maya

Friendschip-Cruises- Rotterdam

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan