Havila Castor

Havila-Voyages-Havila-Capella-Schip-Cruise

Havila Castor brengt u naar mooie plekken in Noorwegen

Havila Castor is een Noorse kustcruiseferry. Het schip vaart het hele jaar langs de Noorse fjorden via de route Bergen – Kirkenes en stopt in maar liefst 34 havens.

Castor vaart samen met haar identieke zusterschip Capella dezelfde route.

Geniet van het indrukwekkende uitzicht van de Noorse fjorden als u mee vaart op deze cruise. Naast dat u de schoonheid van deze natuur vanaf het schip kunt bekijken kunt u er tijdens een excursie ook zelf door heen wandelen of kajakken

Op Castor kunnen 680 passagiers mee varen in 179 ruime binnen- of buitenhutten. Het schip is erg modern en milieuvriendelijk doordat het aangedreven wordt door een nieuw soort technologie. Het schip is in staat om vier uur zonder geluid en uitstoot te varen. Ook is nagedacht over het interieur, door het gebruik van neutrale tinten weerspiegeld dit het Noorse landschap.

Naast het bekijken van de natuur kunt u ook gebruik maken van de fitnessruimtes aan boord of kunt u heerlijk ontspannen in een van de sauna’s of jacuzzi’s.

Culinair genieten aan boord van Castor

  • Havrand – Is het hoofdrestaurant op het schip.  U kunt hier ontbijten, lunchen en dineren. Havrand biedt gerechten uit verschillende kuststreken waar het schip doorheen vaart.
  • Hildring – Een fine dining restaurant. U kunt hier ontbijten en dineren. Hildring biedt zeevruchten aan uit de wateren waar het schip doorheen vaart.

Havila-Voyages-Havilla-Castor-Havila-Capella-Observation Lounge

Entertainment aan boord van Castor

Castor heeft twee fitnessruimtes waar u tijdens het sporten uitzicht heeft op zee. Daarnaast staan er op het buitenterras twee jacuzzi’s waar ook ligstoelen te vinden zijn.
Vanaf het dek heeft u uitzicht op de Noorse kustlijn en als u geluk heeft kunt u het noorderlicht zien.

Ook zijn er verschillende excursies te boeken. Zoals kajakken in Allesund, naar het Atlanterhavsparkenaquarium gaan, of verschillende wandelroutes volgen door het indrukwekkende berglandschap.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan