Cruise met Katarina Line

Algemene informatie
KATARINA LINE de leidende DMC’s in Kroatië en de belangrijkste cruisemaatschappij voor kleine schepen met wekelijkse gegarandeerde afvaarten van eind april tot half oktober vanuit de belangrijkste toeristische centra van Opatija, Split en Dubrovnik. Met een vloot van meer dan 60 schepen in zes verschillende categorieën is de cruiselijn geschikt voor alle leeftijden en budgetten. Katarina Line-routes geven reizigers de kans om de prachtige natuurlijke omgeving en pittoreske, schilderachtige mediterrane stadjes te verkennen terwijl ze van het ene eiland naar het andere hoppen. Deze unieke manier van reizen en het verkennen van kustplaatsen is een van de meest populaire en gemakkelijkste manieren om het echte Kroatië te ervaren.

 

Van bijzonder belang zijn Deluxe Superior cruises die worden uitgevoerd op de nieuwe en weelderig ontworpen luxe schepen die meer comfort en stijl bieden, terwijl ze verschillende extra services, rondleidingen, wijnproeverijen en excursies bevatten, allemaal zorgvuldig geselecteerd om een ​​unieke ervaring van Kroatië vanaf de zee te creëren.
Wekelijkse gegarandeerde cruiseprogramma’s van half april tot half oktober op meer dan 35 verschillende routes en 6 scheepscategorieën.

Schepen

 • Deluxe Superior
  Deluxe Superior-schepen zijn de beste in de vloot en in Kroatië en bieden superieur comfort en speciale services. Deluxe superior schepen zijn tussen 47  tot 50 meter lang en 8 tot 9  meter breed luxe schepen De schepen zijn gebouwd met de nieuwste ultramoderne apparatuur en voorzieningen. 
 • Deluxe
  Deluxe schepen zijn moderne en ultramoderne schepen met een lengte van 42 tot 47 meter. Ruim zonnedek met bubbelbad, mooie loungeruimte en ligbedden om te genieten van het prachtige Adriatische landschap.
 • Premium Superior
  Premium Superior klasse zijn nieuw gebouwde schepen met stalen romp die iets kleiner zijn in lengte dan de Deluxe schepen.
 • Premium
  Premium schepen met stalen romp met een moderne, traditionele uitstraling bieden accommodatie in ruime en-suite hutten.
 • Tradtional Ensuite
  Houten schepen, hutten met airconditioning (nieuw in 2020) met eigen douche / toilet, voornamelijk stapelbedden, salon met airconditioning en hutten.
 • Traditional
  Vintage houten zeilschepen, hutten met stapelbed en wastafel, gedeelde faciliteiten.
 • Gulets
  Exclusieve kleinere luxe boten met en-suite hutten met airconditioning mogelijk voor charterboekingen.

Accommodatie (Hutten)
De hutten aan boord van de schepen zijn allemaal verschillend per categorie schip wat u boekt, van luxe tot eenvoudig, met eigen luxe badkamer tot gezamenlijk sanitair, met 2-persoonsbed tot stapelbed.  De keuze is aan u.
De meeste schepen hebben gemiddeld 18 tot 19 hutten, met uitzondering van de Traditional schepen die variëren van 10 tot 15 hutten. De meeste schepen hebben een beperkte mogelijkheid voor een derde bed.

Culinair
Het hangt af van welke categorie schip u boekt, welke maaltijden inclusief zijn. In ieder geval bij elke categorie is het ontbijt en de lunch inbegrepen. En naar mate u een luxere categorie boekt hoe uitgebreider de keuzes zijn. Er wordt veel gebruik gemaakt van de lokale keuken.

Experience True Croatia

 

Kinderen
Kinderen zijn welkom op de schepen van Katarina Line Cruises. De schepen zijn niet ingesteld op kinderen.

Activiteiten & Entertainment
Er is een ruim zonnedek waar u heerlijk kunt vertoeven. De avonden zijn informeel.

‘s Avonds kunt u genieten van een drankje aan het dek en genieten van de ondergaande zon.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan