Marco Polo

 

Cruiseschip-Marco Polo-Cruise & Maritime-Jacuzzi

Marco Polo, een schip waar geen kinderen aan boord zijn

Het Marco Polo-cruiseschip biedt een breed scala aan openbare voorzieningen, waaronder het indrukwekkende Waldorf Restaurant met een traditionele optie voor twee zitplaatsen op vaste tijden en, als alternatief voor diegenen die op zoek zijn naar een meer informele ervaring, de stijlvolle Marco’s Bistro.

Er zijn vijf grote lounges. Het Magellan Deck biedt de Marco Polo Lounge in theaterstijl, terwijl de elegante Captain’s Club een perfecte locatie is voor cocktails voor het diner met de vaste pianist.

 

Ontspann in de Palm Garden met een prachtig panoramisch uitzicht op de oceaan. In de stijlvolle Columbus Lounge is een intieme plek waar de hoofdbarman uw favoriete drankje leert kennen. Het kwintet wordt compleet gemaakt door Scott’s Bar, gelegen op Amundsen Deck, een ideaal trefpunt voor nachtbrakers.

Culinair

U wordt verwelkomt in het elegante Waldorf Restaurant, waar u kunt kiezen voor een volledig Engels ontbijt, kunt genieten van een ontspannen vijfgangen lunch en elke dag van uw cruise kunt genieten van een heerlijk diner.

Terwijl het ontbijt en de lunch over het algemeen worden geserveerd in het restaurant op basis van open zitting, worden er ’s avonds twee vaste zittingen gehouden voor het diner.

Als informeel alternatief is het lichte en luchtige Marco’s Restaurant elke dag geopend voor een ontbijtbuffet, lunch en diner. Hier is informaliteit de sleutel en u kunt vrijblijvend binnenlopen. Het Pool Deck leent zich bijzonder goed voor maaltijden in de buitenlucht, dus een ontbijtbuffet of lunch van Marco’s kan worden geserveerd met een gratis uitzicht op de oceaan!

 

 

Cruiseschip-Marco Polo-Cruise & Maritime-Lounge

Entertainment

Kom tot rust en geniet van een prachtig panoramisch uitzicht op de oceaan in de ontspannende Palm Garden, of in een afgelegen hoek van de heerlijke Columbus Lounge, waar de hoofdbarman binnenkort uw favoriete drankje leert kennen. In het hart van Marco Polo is de stijlvolle Captain’s Club, een populaire plek om medepassagiers te ontmoeten.

Om uw avond te beginnen, kunt u hier kiezen voor een aperitiefje en genieten van een paar van uw favoriete melodieën gespeeld door de pianist. Na het diner is het tijd voor het showteam in de comfortabele theaterstijl Marco Polo Lounge, terwijl de artiesten hun talenten tonen in een vlot gechoreografeerde revue of kleurrijke floorshow – u hoeft alleen maar achterover te leunen en te genieten.

Scotts Bar is een ideale plek voor avondentertainment en nachtelijke uurtjes voor de nachtbrakers! Gelegen op Amundsen Deck, heeft Scotts directe toegang naar buiten en uitzicht op het zwembadterras beneden.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan