Midden-Oosten, de cruisebestemming deze winter

Cruisen in het Midden-Oosten is een onverwacht genoegen. Het is een regio vol tegenstellingen: woestijnen en oases naast wereldsteden, oude cultuur naast hedendaags toeristenvermaak, piramiden versus moderne architectuur. Captain Cruise kan het u van harte aanraden: cruisen in het Midden-Oosten. De havens in het fascinerende Midden-Oosten worden door steeds meer cruiseschepen aangedaan. In de haven van Dubai gaat geen dag voorbij of er loopt een cruiseschip binnen.

Cruiseparel van het Midden-Oosten is Dubai

Deze stad is zo bijzonder, dat moet u meemaken. En u hoeft echt niet te skiën in de woestijn of fietsen over het airco fietspad. Dat is heel bijzonder, maar u kunt zich ook:

  • vergapen aan het meest luxe hotel ter wereld
  • een bezoek brengen aan de kunstmatige eilanden
  • wandelen over de oude soek, een Arabische markt
  • uw slag slaan op de goudmarkten
  • het hoogste gebouw ter wereld bezoeken. De Burj Khalifa is maar liefst 830 meter hoog!

Dubai is dé vakantiebestemming van de toekomst die vooral in onze wintermaanden garant staat voor zonovergoten dagen en zwoele nachten.

Voordelen van een cruisevakantie

Waarom een cruise boeken in plaats van een hotelvakantie?

  • U ziet in 1 week 4 landen in de regio;
  • U bent ook een paar dagen lekker op zee;
  • De bemanning weet er altijd voor te zorgen dat het nooit onpersoonlijk is aan boord van een cruiseschip.

Cruiseschip AIDAStella

Wij waren in januari aan boord van de AIDAStella. We hebben genoten van deze cruise. Heerlijk was de temperatuur; elke dag dik 25 graden. Top! De sfeer aan boord was relaxed. We hebben lekker gegeten. Heerlijke cocktails voor redelijke prijzen gedronken. We hebben ons laten entertainen en verwennen.

We zijn lekker op onszelf het land op gegaan; we ontdekten de stad van de toekomst: Masdar City bij Abu Dhabi. We waren de enige toeristen in het meest historische deel van Dubai, we maakten vrienden met harde werkers op de vismarkt in Muscat. En, we hadden het altijd weer enorm naar ons zin als we terug aan boord kwamen.

Semi all-inclusive cruisen

Bij AIDA Cruises is bij het eten wijn, bier, fris en water inbegrepen. Buiten de maaltijden om betaalt u normale prijzen voor een lekkere borrel. Fooien zitten ook al in de cruiseprijs inbegrepen. Komend winterseizoen is een 8-daagse cruise al boekbaar vanaf € 449 pp. Lees meer over semi all-inclusive cruisen.

Dus wilt u ook eens het Midden-Oosten beleven? Kies dan voor een leuke Midden-Oosten cruisevakantie op een cruiseschip van AIDA Cruises!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan